Bedrijfswagens
Zijm Nieuws De ŠKODA Vision E: de elektrische SUV van de toekomst

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

De ŠKODA Vision E: de elektrische SUV van de toekomst

Gepubliceerd op door Romy van Geffen

  • Volledig elektrische SUV conceptauto
  • Maximale actieradius 500 km
  • Twee elektromotoren: 306 pk

Maak kennis met de VISION E, de eerste volledig elektrische SUV conceptauto van ŠKODA. De VISION E is dé visie voor de toekomst: slimmer, schoner en efficiënter. Wat ŠKODA laat zien is niet alleen een auto, het is technologie naadloos geïntegreerd met één gedachte: de mensen in de auto.

 

Elektrische SUV’s

SUV’s zijn enorm populair, maar de toekomst voor SUV’s is elektrisch. De vraag naar hybride en elektrische SUV’s wordt steeds groter vanuit zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Een reden voor deze groeiende interesse is de positieve impact die een elektrische auto op het milieu heeft, nu ook gecombineerd kan worden met gunstige financiële voordelen voor jou. Vergeleken met SUV’s die een verbrandingsmotor hebben, vallen elektrisch aangedreven SUV’s vooral op door hun stilte. En ook al klinken ze anders, ze rijden precies hetzelfde. Bovendien zijn de elektrische auto’s eenvoudig te besturen, omdat schakelen niet meer nodig is. Daarnaast heb je in een elektrische auto meer ruimte voor bagage en inzittenden door de compacte techniek. Meer weten over elektrisch rijden?

Ontdek de elektromotor

Slimme assistenten van de VISION E

 

Maximaal bereik

De VISION E is voorzien van krachtige lithium-ion batterijen die zeer snel geladen kunnen worden. Gecombineerd met een intelligente dynamo met regeneratief remsysteem wordt een bereik tot maximaal 500 kilometer gehaald.

Sensoren

Verschillende sensoren en tal van camera’s monitoren continu de verkeerssituatie. In ŠKODA’s toekomstige model behoren zijspiegels tot het verleden, alles wat er rondom de auto gebeurt wordt weergegeven op de displays in de auto.

Automatische piloot

De autopilot-functie zorgt ervoor dat de VISION E zelf kan accelereren, sturen en remmen. Ook is hij zelfstandig in staat inhaalmanoeuvres uit te voeren.

Al enthousiast van deze VISION E? Wij houden je op de hoogte!

5 speerpunten voor elektrisch rijden

Er zijn 5 speerpunten in de plannen van ŠKODA voor elektrisch rijden. Elektrisch rijden – of e-mobiliteit – gaat een steeds grotere rol spelen in de auto-industrie waarbij ŠKODA aan de hand van vijf thema’s een optimale rijervaring wil garanderen.

Mis niets over de VISION E

Schrijf je nu in voor de speciale VISION E nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent deze elektrische SUV.

Inschrijven