Bedrijfswagens
Zijm Nieuws ŠKODA private lease bij Zijm – een slimme keuze

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

ŠKODA private lease bij Zijm – een slimme keuze

Gepubliceerd op door Romy van Geffen

 • Jij de brandstof. Wij de rest
 • Voordeel met ŠKODA private lease

Combineer de ijzersterke punten van een ŠKODA met de zekerheid van Private Lease: en je rijdt onbezorgd in een gloednieuwe ŠKODA voor een vast bedrag per maand. Geniet van de nieuwste technologieën en uitstekende ŠKODA service. Jij hoeft enkel nog te tanken. ŠKODA regelt de rest. Wel zo handig op zaterdag, én de overige dagen van de week.

 

Nieuwsgierig naar onze ŠKODA modellen?

 

Bekijk ons private lease aanbod

 

Alle kosten inbegrepen met private lease

Met ŠKODA private lease zijn alle kosten inbegrepen. Behalve brandstof regelen is er helemaal niets waar jij je druk over hoeft te maken. Oftewel: je houdt budget over voor andere leuke dingen, je loopt 0% risico, en profiteert van nog véél meer voordelen met ŠKODA private lease.

Maar wat is private lease nou precies?”

Is private lease duur? Is het voordeliger dan kopen? Hoe wordt private lease berekend? En wanneer kan ik overgaan tot private lease? Wij hebben de meest gestelde private lease vragen op een rij gezet. Speciaal voor jou.

 

Al jouw private lease vragen beantwoord

 

ŠKODA Private lease geeft veel zekerheid. Bij Zijm ŠKODA hebben we verschillende modellen met scherpe private lease tarieven. ŠKODA Private lease is een slimme keuze voor iedere autorijder.

Hoeveel kan ik besteden aan private lease?

10 redenen om te kiezen voor private lease bij Zijm ŠKODA

 

 1. Je kunt jouw droomauto helemaal zelf samenstellen!

 2. Onze prijzen zijn transparant! Heb je geen schadevrije jaren opgebouwd? Dat heeft bij ons geen invloed op de leaseprijs!

 3. Zijm ŠKODA regelt alles voor je. Voor onderhoud en schade ga je dus ook altijd naar het vertrouwde adres: Zijm.

 4. Je hebt standaard recht op vervangend vervoer na 24 uur.

 5. Bij ons is de schadeverzekering voor inzittenden altijd inclusief. Dit kost bij veel andere aanbieders tot wel € 7 per maand extra!

 6. Als je niet meer aan de betaalverplichtingen kunt voldoen omdat je je baan bent kwijtgeraakt of arbeidsongeschikt raakt, kun je het contract bij ons kosteloos beëindigen. Dit kost bij veel andere aanbieders tot wel € 20 per maand extra!

 7. Ook als er sprake is van een scheiding kun je het contract kosteloos beëindigen wanneer je de lasten niet meer kunt dragen.

 8. Je weet vooraf precies wat de kosten zijn als je over je kilometerbundel heengaat. De kilometers die je meer rijdt worden jaarlijks met je afgerekend en de kilometers die je minder hebt gereden worden aan jou uitbetaald.

 9. Het is altijd mogelijk om voortijdig je contract te beëindigen, hiervoor hebben wij een transparante regeling. Op basis hiervan wordt de opzegvergoeding vastgesteld.

 10. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease*, hierdoor ben je ervan verzekerd dat je een compleet leasecontract aangaat met eerlijke voorwaarden, zonder addertjes onder het gras.

Interesse in private lease bij Zijm ŠKODA?

Wil je weten hoeveel jouw huidige auto waard is?

€30 onder de landelijke prijs

13 februari - 31 maart 2020

Alleen bij Zijm: ŠKODA SCALA Ambition voor slechts € 309,- per maand!

€30 onder de landelijke prijs

Van € 339,- voor slechts € 309,-* per maand! Dat is een besparing van maar liefst € 1.440,- over de gehele looptijd. Tijdelijk en alleen bij Zijm een extra scherp Private lease tarief op de ŠKODA SCALA Ambition. Wees er snel bij, want voor deze actie geldt OP=OP.

Bekijk de actie

Tijdelijk extra scherp geprijsd, op = op

1 januari - 31 maart 2020

De ŠKODA SCALA en OCTAVIA COMBI voordelig private leasen

Tijdelijk extra scherp geprijsd, op = op

Profiteer nu tijdelijk van extra scherpe private lease tarieven. De korting loopt op tot wel 30 euro per maand* en geldt de gehele looptijd van het contract. Combineer de ijzersterke punten van een ŠKODA met de zekerheid van private lease. Onbezorgd in een gloednieuwe ŠKODA rijden voor een vast bedrag per maand. Geniet van de nieuwste technologie en uitstekende ŠKODA service. Jij hoeft enkel nog te tanken, ŠKODA regelt de rest.

Bekijk de actie

*ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.