Bedrijfswagens
Home Acties € 30 korting per maand op de Volkswagen T-Cross

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

10 juni - 14 augustus 2020

Geef kleur aan je leven

Een auto net zo veelzijdig als jouw leven. Uniek, niet in een hokje te plaatsen en kleurrijk als geen ander. Dát is de Volkswagen T-Cross. Nu tijdelijk met € 30 korting per maand* op jouw Private lease maandbedrag.

  • € 30 korting per maand* i.c.m. Private lease
  • Leverbaar uit voorraad en dus snel rijden!
  • Geldig op geselecteerde voorraad
Image
Image

Niet in één woord te vatten

De veelzijdigheid van onze nieuwste SUV past helemaal in het drukke leven van nu. Hij is veilig en functioneel, zonder zijn stoere karakter te verliezen. Hij mag dan wel de kleinste SUV van Volkswagen zijn, de T-Cross is er niet minder praktisch door. Sterker nog: hij is zo ontworpen dat je hem kan inzetten voor elke situatie.

Bij Zijm krijg je tijdelijk en zolang de voorraad strekt €30 korting* per maand op jouw Private lease contract. Dit geldt voor de geselecteerde voorraad die hier staat weergegeven.

Wil je de T-Cross eerst een keer zelf ervaren? Vraag dan een proefrit aan.

Voor welke T-Cross ga jij?

Koop je liever een T-Cross?

Natuurlijk is het kopen van een T-Cross ook een optie. Wij maken graag vrijblijvende offerte voor je!

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven en kortingsbedragen zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Gelderland. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Het aanbod is geldig tot 14 augustus 2020 of zolang de voorraad strekt. Alle genoemde actietarieven gelden niet in combinatie met andere acties, tenzij anders vermeld. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier.