Bedrijfswagens
Home Acties 4,99% rente op occasions
  • Geen producten in je winkelmand.

10 januari - 31 maart 2022

4,99% rente op occasions

Een Zijm occasion rijden wordt nu wel heel aantrekkelijk. Tijdelijk hebben we namelijk het rentetarief verlaagd van 6,99% naar 4,99%. In combinatie met een aflossingsvrije slottermijn kan je zo voor een vast en nog lager maandbedrag wegrijden in jouw nieuwe droomoccasion!

Image

Financial Lease en Privé Plan klanten profiteren tijdelijk van een extra laag rentetarief. Dit rentetarief is verlaagd van 6,99% naar 4,99% op occasions. Zie jij jezelf dus al helemaal rijden in jouw droomoccasion, maar heb je het geld nog niet helemaal bij elkaar gespaard. Wacht dan niet langer en overleg jouw mogelijkheden met één van onze verkoopadviseurs of bereken je maandbedrag zelf op de pagina van auto naar keuze!

Image

Privé Plan & Financial Lease

Je kunt jouw nieuwe occasion privé rijden met Privé Plan of zakelijk met Financial Lease. Wat je keuze ook is, wij regelen het graag voor je.

Audi, Volkswagen, SEAT en SKODA Financial Services zijn handelsnamen van DFM N.V. Ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 32099980 en gevestigd te Amersfoort (AFM vergunningnummer 12000996). Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden. Actie is geldig tot en met 31 maart 2022.