Bedrijfswagens
Zijm Acties €750,- inruilpremie op Volkswagen T-Cross

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

20 december 2019 - 30 maart 2020

Zijm only aanbieding

Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe Volkswagen T-Cross? Dan krijg je bovenop de inruilwaarde van jouw auto € 750,- extra inruilpremie. Dit is een Zijm only aanbieding en is geldig zolang de voorraad strekt

  • Volkswagen T-Cross
  • € 750 extra bovenop de inruilwaarde van jouw huidige auto
  • Zijm only
Image

€750,- inruilpremie op Volkswagen T-Cross

Alleen bij Zijm

Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe Volkswagen T-Cross? Dan krijg je bovenop de inruilwaarde van jouw auto extra veel inruilvoordeel. Zo heb je nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen T-Cross te kiezen. Geef kleur aan je leven. Een auto die net zo veelzijdig is als jouw leven. Uniek, niet in een hokje te plaatsen en kleurrijk als geen ander. Word verliefd op de auto die, als iedereen rechtdoor gaat, samen met jou rechts afslaat.

 

 
 
 
 

Je hebt je eigen stijl, je eigen smaak, je eigen leven. De T-Cross past zich hier zo goed mogelijk op aan. Het is geen auto die slechts geschikt is voor één situatie, het is een auto die je overal mee naartoe kunt nemen: de stad, het strand, de bergen, het bos.

More than one thing.

Ga jij voor Pure White, Makena-Turkis of toch Reflex Silver?

 
 

Niet in één woord te vatten

Werk, vrienden, familie en hobby’s. Elk moment in het leven is anders. Wat je ook onderneemt, de T-Cross staat voor je klaar. De veelzijdigheid van onze nieuwste SUV past helemaal in jouw drukke leven. Hij is veilig en functioneel, zonder zijn stoere karakter te verliezen.

Functioneel

Hij mag dan wel de kleinste SUV van Volkswagen zijn, de T-Cross is er niet minder praktisch door. Sterker nog: hij is zo ontworpen dat je hem kan inzetten voor elke situatie. Schuif de achterbank naar achteren voor meer beenruimte, schuif hem naar voren voor meer bagageruimte. Zo heeft hij de meeste bagageruimte in z’n klasse, namelijk 455 liter. Neem je je surfplank mee? Dan klap je gewoon de bank én bijrijdersstoel neer.

Ga jij voor Pure White, Makena-Turkis of toch Reflex Silver?

Alleen geldig op Volkswagens T-Cross uit voorraad en zolang de voorraad strekt.