Bedrijfswagens
Zijm Acties APK voor slechts €25 all-in bij Zijm SEAT

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

31 maart - 31 mei 2020

APK voor slechts €25 all-in bij Zijm SEAT

Als je je SEAT laat keuren bij Zijm, betekent dat niet alleen dat je kan vertrouwen op een vakkundige keuring. De keuring wordt bijgehouden in het onderhoudsboekje waardoor het netjes geregistreerd staat. Op deze manier heb je een handig overzicht voor toekomstig onderhoud! Bij Zijm kost een APK € 25.

  • Vakkundig uitgevoerd door Zijm
  • Losse APK voor slechts € 25 all-in
  • Gratis in combinatie met onderhoud
Image

Wat is een APK?

Iedere auto moet verplicht de algemene periodieke keuring (APK) ondergaan. Tijdens een APK kijkt een APK-keurmeester alle zaken na die ervoor zorgen dat je zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk rondrijdt. De APK geeft dus een beeld over de staat waarin de auto zich op dat moment verkeert. Zonder een geldige APK mag een auto zich niet over de weg verplaatsen!

 

APK bij Zijm SEAT. Hier wordt op gelet:

✔ Wielen✔ Voorruit
✔ Claxon✔ Verlichting
✔ Remmen✔ Spiegels
✔ Uitlaatgassen ✔ Uitlaat
✔ Carrosserie✔ Autogordels
✔ Vergrendeling✔ Banden
✔ Wielophanging
Tevens wordt gekeken naar de kilometerstand, het voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en gebruikte brandstof. Na de APK kan je er dus gerust op zijn dat je precies weet in welke conditie je auto is!

Maak snel en eenvoudig online een werkplaats afspraak

Wanneer moet een APK uitgevoerd worden?

Met een verlopen APK riskeer je een boete. Plan daarom de keuring van te voren in. Je kunt de APK al 2 maanden voor de APK vervaldatum laten uitvoeren. Je APK blijft gewoon 12 of 24 maanden geldig vanaf de APK-vervaldatum. Bekijk hieronder wanneer de APK uitgevoerd moet worden.

 
Leeftijd SEAT BrandstofWanneer keuren?
Jonger dan 1 januari 2005Benzine- en/of elektromotorEerste APK na 4 jaar, daarna 2 keer na 2 jaar, daarna elk jaar
Diesel of gasEerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Vóór 1 januari 2005,
voertuig niet ouder
dan 30 jaar
Alle soortenEerste APK na 3 jaar,
daarna elk jaar
Voertuig 30 jaar of
ouderVóór 1 januari 1960
Alle soortenEens per 2 jaar

Geen APK-plicht

APK bij Zijm

Als je je SEAT laat keuren bij een officieel erkende dealer, betekent dat niet alleen dat je kan vertrouwen op een vakkundige keuring. De keuring wordt bijgehouden in het onderhoudsboekje waardoor het netjes geregistreerd staat. Op deze manier heb je een handig overzicht voor toekomstig onderhoud! Bij Zijm kost een APK €25.

Tip: combineer je APK met onderhoud

Je kunt de APK combineren met onderhoud. Dat scheelt je een extra bezoek aan je dealer én bij een servicebeurt is de APK gratis. Je betaald alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,05. Bovendien blijft regelmatig onderhoud het beste recept om je auto veilig te houden, zodat hij ook over een jaar weer makkelijk door de APK komt.

 

APK inplannen