Bedrijfswagens
Home Acties Automaat voorraadactie

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

4 februari - 30 juni 2021

Tijdelijk een DSG-automaat GRATIS!

Geen gedoe met schakelen, altijd ononderbroken rijden en sneller optrekken: met onze automaten kan het. Kies je nu een geselecteerde Ateca uit voorraad? Dan krijg je een automaat helemaal gratis!

  • Gratis DSG-automaat ter waarde van € 3.500
Image

Instappen en wegrijden

Geen gedoe met schakelen, altijd ononderbroken rijden en sneller optrekken: met onze automaten kan het. Door de slimme, computergestuurde techniek wissel jij namelijk een stuk soepeler van versnelling. Of nou ja, je Ateca dan. Want over schakelen hoef jij je niet meer druk te maken.

Kies je nu een uit een geselecteerde Ateca uit voorraad? Dan krijg je een automaat, ter waarde van € 3.500, helemaal gratis.

SEAT Ateca. De alleskunner.

Kenmerkt zich o.a. door:

  • Laadruimte tot 1.604 liter
  • Lengte 4.381 mm
  • Trekgewicht tot 1.800 kg
  • Standaard airconditioning
  • Standaard Cruise Control
  • Standaard Full link draadloze integratie: MirrorLink en Apple Carplay
  • Standaard SEAT CONNECT (1 jaar)

Bekijk onze Ateca voorraad

Image

Wat is een DSG-automaat?

Onze automaten zijn allemaal Direct Shift Gear, oftewel: DSG-automaten. Het verschil met andere automaten is dat een DSG-automaat niet één maar twee assen heeft. Eén as voor de even versnellingen en de andere voor de oneven versnellingen. Daardoor schakelt ‘ie sneller én soepeler. Je rijdt zo altijd ononderbroken en ontspannen, ook op lange afstanden en in de file.

De voordelen van een automaat

Natuurlijk is een gratis DSG-automaat ter waarde van € 3.500 fijn, maar er is meer. Ga er bijvoorbeeld maar van uit dat je met onze automaten altijd soepel en ononderbroken rijdt. En sta je vaak in de file op weg naar werk? Met een automaat wordt filerijden een stuk relaxter – net als die lange ritten naar je vakantiebestemming. Waarom zou je dus niet voor een automaat kiezen?

Veelgestelde vragen

DSG staat voor Direct Shift Gear. Het verschil met andere automaten is dat een DSG-automaat niet één maar twee assen heeft: één as voor de even versnellingen en de andere voor de oneven versnellingen. Daardoor schakelt ‘ie sneller én soepeler.

Omdat een DSG-automaat niet één, maar twee assen heeft, schakelt ‘ie sneller en soepeler van versnelling. Daardoor trek jij sneller op en rijd je ononderbroken. En met een automaat rijd je in files een stuk relaxter.

De actie is geldig op geselecteerde SEAT Ateca modellen uit voorraad. Geldig t/m 30 juni of zolang de voorraad strekt.

Onze showroom is gewoon weer geopend. Je vindt onze maatregelen hier.