0

Geen producten in je winkelmand.

Je hebt vooruitgaan. En je hebt vooruitgang.

Hoe bouw je een bedrijfswagen waarmee je verder komt? Volkswagen Bedrijfswagens vroeg het aan echte vakmensen. Van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen met hen creëerden we de Volkswagen Crafter. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Verschil moet er zijn.

Nu veel voordeel en € 1.500 inruilpremie op de Crafter. Ontdek hieronder alle acties.

Wilt u persoonlijk advies?

Je hebt werkpaarden.
En je hebt luxe paarden.

Verschil moet er zijn.

Wie elke dag hard werkt, verdient best wat extra luxe. Die luxe vind je in de Exclusive Editions van Volkswagen Bedrijfswagens. Bovenop de Highline uitrusting is de Crafter Exclusive Edition onder meer uitgerust met Adaptive cruise control, LED koplampen, lichtmetalen velgen, ‘Light Assist’ grootlichtassistent en de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app inclusief 1 jaar ritregistratie of 3 maanden fleetportal. Verschil moet er zijn.

 

Wilt u persoonlijk advies?

Uitrustingslines Crafter Gesloten Bestelwagen.

 

Je hebt laadvermogen. En je hebt dubbellucht.

Voor wie echt zware ladingen vervoert, is er de Crafter dubbellucht. Op de Crafter Gesloten Bestelwagen en de Crafter Chassis met dubbellucht1  ontvang je nu € 3.500 voordeel. In samenwerking met onze partners CityBOX en Karhof ontvangt u ook nog eens € 1.000 voordeel op de gesloten laadbak. Verschil moet er zijn.

Meer informatie en een prijsopgave?

 

Bestuurdersassistentiepakket.

Je hebt genezen. En je hebt voorkomen.

Het bestuurdersassistentiepakket op de Volkswagen Crafter maakt je bedrijfswagen nóg veiliger. Zo zorgt Front Assist op een Volkswagen bedrijfswagen voor een eventuele noodstop bij snelheden tot wel 160 km/uur. Verschil moet er zijn.

Het bestuurdersassistentiepakket bestaat uit:

• Adaptive Cruise Control met Front Assist noodremassistent
• Lane Assist rijstrookbewaking
• Vermoeidheidsherkenning
• Bestelbaar i.c.m. Crafter Highline

Van € 1.035 voor € 595

 

 

 

Je hebt dubbeltjes.
En je hebt eerste rang.

Verschil moet er zijn.

Met de luxe uitstraling van een eco-lederen interieur zit je pas echt eerste rang in je Crafter. En dat voor een zéér scherpe prijs. Het eco-leer heeft de uitstraling en structuur van echt leder, is slijtvast en heeft een ademende werking. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, naar wens met afwijkende kleur van de stiksels of middenbanen. Tijdelijk geen meerprijs voor Eco-nappa leder (met een extra fijne structuur). Verschil moet er zijn.

Nu vanaf € 559.