0

Geen producten in je winkelmand.

De e-crafter.

Kom de e-crafter zelf bekijken, op maandag 3 december vanaf 14:00 uur

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen. Verschil moet er zijn.

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Dan heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Om je op weg te helpen met elektrisch rijden, is de e-Crafter, standaard uitgerust met een aantal services. Zo krijg je advies van experts over opladen, is er een rijtraining voor een maximale actieradius en hou je grip op je kosten met het inbegrepen onderhoud en garantie op de hoogvoltaccu. En dan hebben we het nog niet gehad over het ongekende rijcomfort van de nieuwe e-Crafter. Verschil moet er zijn.

 

 

Maximale actieradius met rijtraining en app.

De actieradius van 173 km is voor de meeste bedrijven voldoende voor volle werkdag zonder tussentijds opladen van de e-Crafter. Om je goed te leren omgaan met je elektrische bedrijfswagen en je te leren hoe een maximale actieradius te bereiken, biedt Volkswagen Bedrijfswagens i.s.m. Verkeersveiligheid Groep Nederland twee rijtrainingen aan. Bij aanschaf of lease van een e-Crafter, kan jouw bedrijf kosteloos gebruik maken van de ‘e-Crafter online rijtraining’ en de ‘e-Crafter rijtraining op de zaak’.

 

 

Grip op je kosten.

Bij de e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen en krijg je 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu. Zo houd je je kosten in de hand.

 

 
 
8 jaar onderhoud en APK.

Onderhoud standaard inbegrepen.

Bij de e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km). Inbegrepen zijn: alle voorgeschreven grote en kleine onderhoudsinspecties, periodiek vervangen van stof- en pollenfilters, verversen van remvloeistof en verplichte Algemene Periodieke Keuringen. Schadeherstel, reparaties en slijtagedelen zijn niet standaard inbegrepen.

8 jaar garantie op hoogvoltaccu.

Garantie op hoogvoltaccu standaard inbegrepen.

Op de hoogvoltaccu van de e-Crafter geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar garantie (tot een maximum van 160.000 km). Je kunt dus rekenen op langdurige bedrijfszekerheid.

De standaard- en meeruitrusting.

Je moet altijd op jouw Volkswagen Bedrijfswagen kunnen vertrouwen. Daarom behoren comfort, veiligheid en betrouwbaarheid tot de standaarduitrusting.