0

Geen producten in je winkelmand.

De nieuwe Audi A4 Limousine

Houd mij op de hoogte

Audi A4 Avant

Aangenaam interieurklimaat

Het tweedelige glazen panoramadak is een optie die het interieur een stuk lichter maakt en die kan bijdragen aan een prettig interieurklimaat. Een elektrisch bedienbare zonwering helpt om een te felle zon buiten te houden. Als u met geopend dak rijdt, vermindert de geïntegreerde windgeleider op hogere snelheid tocht en windgeruis.

Houd mij op de hoogte

 

 

 

Informatie en connectiviteit

Aan de top van de infotainmentsystemen voor de Audi A4 Limousine & Avant staat MMI navigatie ‘plus’ met MMI touch. Dit bedieningssysteem kent veel toepassingen, werkt logisch en is daardoor gebruiksvriendelijk. De navigatie is zeer geavanceerd, waarbij met de Audi virtual cockpit de kaart schermbreed in het instrumentarium is te tonen. De Audi virtual cockpit is een high-res lcd-scherm van 12,3 inch. De weergave is ongekend scherp en gedetailleerd.

 

Houd mij op de hoogte

 
 

Veilig, comfortabel en efficiënt

De Audi A4 Limousine & Avant zijn er met diverse rijhulpsystemen die bijdragen aan het comfort, de veiligheid en bescherming alsmede verbruiksverlaging. Zo helpt predictive efficiency assist bijvoorbeeld het verbruik te verlagen door te anticiperen op bochten, hellingen en kruisingen. De adaptive cruise control kan in fileverkeer tot 65 km/h een deel van het sturen overnemen.