0

Geen producten in je winkelmand.

Audi Q8

  • Rijklaar vanaf € 107.750,-
  • Bijtelling 22%
  • Energielabel a

De Audi Q8 vanaf 16 augustus te bewonderen in een van onze vestigingen!

 

Het nieuwe gezicht van de Q-familie.
De Audi Q8.

De nieuwe Audi Q8 biedt alles, waar Audi bekend om staat: een expressief design, toonaangevende techniek en de kunst om ook de meest veeleisende mensen tevreden te stellen. Zijn sportieve uiterlijk borduurt voort op de lijnen van de oer-quattro en verwijst met de nieuwe octagonale Singleframe-grille tevens naar de toekomst. Deze vijfdeurs SUV-coupé is een lounge op wielen, met een ruim, luxueus en in hoge mate gedigitaliseerd interieur. De supermoderne bedieningsstructuur inclusief MMI touch response en spraaksturing evenals de hightech navigatie springen in het oog. Het onderstel en de aandrijflijn zorgen voor een koersvaste en wendbare auto, die ook uit de voeten kan waar het asfalt ophoudt.

 

Meer weten?

No description
No description
No description
No description
No description
No description
No description
No description
No description
No description
No description
No description
No description
No description

 

 

 

 

Een expressief design: de voorkant

Met zijn imposante achthoekige Singleframe toont de Audi Q8 het nieuwe gezicht van de Q-familie. Deze krachtig ogende grille staat rechtop. In combinatie met de voorspoiler en de grote, duidelijk aanwezige luchtinlaatvlakken geeft de nieuwe grille de Q8 een zelfverzekerd gezicht.

 
 

Krachtig en dynamisch: de zijkant

De elegant dalende daklijn gaat over in een vlakliggende achterklep. De achterstijlen steunen op de quattro-verbredingen in de spatborden, die op hun beurt ruimte bieden aan grote wielmaten. De grootste wielmaat is maar liefst 22 inch. De scherpe contouren en strakgespannen oppervlakken stralen kracht en premium kwaliteit uit en benadrukken de bijzondere dynamiek van de permanente vierwielaandrijving.

Wereldburger: de offroad-kenmerken

Het is goed aan de Audi Q8 te zien dat hij zich in elk terrein thuisvoelt. Zijn design belooft kracht en dynamiek en de quattro vierwielaandrijving maakt dit waar. Hoe de ontwerpers deze eigenschappen in het uiterlijk hebben weten te verwerken? Door de vorm van de wielkasten te accentueren en deze te vullen met grote wielmaten. De scherpe contouren en strakgespannen oppervlakken stralen kracht en premium kwaliteit uit en benadrukken de bijzondere dynamiek van de permanente vierwielaandrijving. Spoiler, wielkastranden, beplating onderaan de portieren en diffusor zijn in een afwijkende tint uitgevoerd en versterken zo het offroad-karakter.

 

Een sportieve rijbeleving:
de rijdynamiek

De Audi Q8 rijdt sportief, dynamisch en efficiënt. Zijn puur mechanisch werkend middendifferentieel stuurt de aandrijfkracht standaard voor 40% naar voren en voor 60% richting achteras. Als de situatie daarom vraagt, verandert deze verdeling ten gunste van een betere tractie. Elke Q8 heeft een progressieve besturing, wat inhoudt dat bij verder insturen de auto steeds directer reageert. Als optie is er vierwielbesturing, waarmee de achterwielen op lage snelheid maximaal vijf graden tegensturen voor een kleinere draaicirkel. Op hoge snelheid draaien de achterwielen voor extra stabiliteit tot vijf graden mee in dezelfde richting als de voorwielen. Over bijzondere technologie gesproken: de Q8 is een mild hybrid, waardoor hij voor zijn formaat verrassend efficiënt met brandstof omgaat.

 

 
 
 

Superwendbaar: de dynamische vierwielbesturing

Progressief werkende besturing is standaard. Meer insturen betekent meer stuurdirectheid. Optioneel is er dynamische vierwielbesturing. Daarmee bewegen de achterwielen maximaal vijf graden mee of tegen. Op lagere snelheid verdraaien de achterwielen tegengesteld aan de voorwielen, wat de wendbaarheid ten goede komt. Een uitkomst bij in- en uitparkeren en om krap te draaien op een manier die je niet verwacht van zo’n grote auto. Op de snelweg sturen voor- en achterwielen dezelfde kant op en rijdt de auto als op rails. De stabiliteit is top.

 

Strak is het nieuwe premium:
het interieur

Stap in en voel u thuis. De Audi Q8 is twee meter breed en daardoor heeft hij voor een SUV-coupé een bijzonder ruim interieur. Het minimalistische, chique design, de optionele comfortstoelen met massagefunctie en ventilatie, de climate control met vier zones en het Air Quality-pakket benadrukken de grote klasse en prachtige uitstraling in deze auto.

 

 

 

 

 
 

Flexibel en veelzijdig ruimtegebruik

De driezits achterbank is verschuifbaar, zodat er meer plaats is voor bagage of voor de benen van de passagiers. Met neergeklapte leuning past er maar liefst 1.755 liter in de bagageruimte. In- en uitladen wordt vergemakkelijkt door de elektrisch bedienbare achterklep.

Uitgebreide connectiviteit

De Audi Q8 heeft altijd het topinfotainmentsysteem MMI navigatie plus aan boord, inclusief toegang tot Audi connect-toepassingen via een ingebouwde 4G-router en een geïntegreerde wifi-hotspot. Met de onlinediensten van Audi connect is het onder meer mogelijk om de navigatieroute aan te passen op basis van realtime gebeurtenissen. Met de innovatieve spraakbediening zijn diverse functies veilig en snel te activeren. De Audi Q8 is op die manier zelfs een beetje een slimme gesprekspartner.

 

 

 

Ambient light

In het donker volgt de contourverlichting de fraaie interieurlijnen en wordt het driedimensionaal gelaserde quattro-logo boven het dashboardkastje van achteren verlicht, wat een mooi voorbeeld is van het oog voor detail bij Audi.

 
 

 Identiteit: de verlichting

De nieuwe Audi Q8 heeft led-koplampen, die naar wens zijn te upgraden naar HD Matrix led-technologie. Om zelf buiten de auto van een visuele belevenis te genieten is de autoverlichting via de myAudi smartphone-app te bedienen.

 

 

 

Tradities en innovaties

Nog een laatste blik op de achterkant van de nieuwe Audi Q8. Dit beeld bevestigt wat u bij de eerste kennismaking al zag: deze SUV-coupé heeft decente lijnen en strakke vlakken, waardoor hij zich niet aan zijn omgeving opdringt. Zijn expressieve design bevat kenmerken van de allereerste Audi quattro. De Audi Q8 oogt premium en dynamisch.