0

Geen producten in je winkelmand.

De SEAT Ibiza – volop leverbaar bij Zijm!

De SEAT Ibiza is hét succesmodel van 2018. Het nieuwste type is daarom overal uitverkocht voor dit jaar maar... niet bij Zijm! Wij hebben een ruime voorraad aangelegd met SEAT's Ibiza die in 2019 kunnen rijden - maar met een 2018 prijs!

Vraag direct een offerte aan

Je huidige auto inruilen doen wij graag!

Bekijk onze totale voorraad van SEAT Ibiza's

Drie redenen om voor een SEAT Ibiza te kiezen…

  • De prijs van 2018

    Door nieuwe wetgeving en daarmee verhoogde belastingen i.v.m. CO2-uitstoot (WLTP) gaan de prijzen van auto’s in ons land stijgen komend jaar. Daarom is het extra voordelig om dit jaar nog een nieuwe auto aan te schaffen.

  • Rijden in 2019

    Veel ervaren autokopers weten al lang dat je beter een auto in januari kan ophalen dan in december. Veel automerken hebben echter eindejaars-aanbiedingen om het extra interessant te maken om in december nog te kopen én vaak te gaan rijden. Zijm doet daaraan niet mee. Wij begrijpen dat je liever in 2019 gaat rijden, en dat is geen probleem!

  • Volop leverbaar!

    Hoewel het succes van de Ibiza in 2018 betekent dat hij bijna overal is uitverkocht – hebben wij hem wij de SEAT Ibiza volop leverbaar! We deden in november een extra bestelling en daar kun jij van profiteren!

Bekijk snel of we een Ibiza hebben die bij jou past!

De SEAT Ibiza is standaard voorzien van Front Assist. Weet jij al wat dat inhoudt?

Heb je nog vragen?

Natuurlijk staan onze verkoopadviseurs voor je klaar. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Inruilen van je huidige auto doen wij graag en omdat we een hoop SEAT’s Ibiza besteld hebben kijken we graag samen naar de auto die het beste bij jou past!

Geïnteresseerd?

Onze verkopers zijn 6 dagen per week bereikbaar om u te helpen.