Bedrijfswagens
Zijm Acties De voorjaarsacties van SEAT

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

25 maart - 31 mei 2020

De lente wacht op je

Het is weer lente! De temperaturen stijgen, net als onze kortingen. Verwissel je sjaal voor een zonnebril, je winterbanden voor zomerbanden en je verwarming voor airco. Met onze voorjaarsacties zijn jij en jouw SEAT er klaar voor: airco check voor €20, airco onderhoud vanaf € 139 en bandenwissel vanaf € 39.

  • Airco check voor € 20
  • Airco onderhoud vanaf € 139
  • Bandenwissel vanaf € 39
Image

Jij en jouw SEAT, klaar voor de lente

Het is weer lente! De temperaturen stijgen, net als onze kortingen. Verwissel je sjaal voor een zonnebril, je winterbanden voor zomerbanden en je verwarming voor airco.

Aircocheck

Airco onderhoud + geurbehandeling

Met onze aircocheck weet jij precies hoe het aircosysteem van jouw SEAT eraan toe is. Is er onderhoud nodig? Dan kun je direct een afspraak inplannen.

 

Koelt jouw airco niet meer goed? Of ontstaan er nare geurtjes? Plan dan direct jouw SEAT in voor Airco onderhoud. Het aircosysteem wordt leeggehaald, volledig gecontroleerd, opnieuw gevuld én krijgt een geurbehandeling.

€ 20

Voor auto’s tot modeljaar 2017:

€ 139

Voor auto’s na modeljaar 2017:

€ 189

Wielenset wisselen

Wielenset wisselen, inclusief opslag

Losse banden wisselen

Losse banden wisselen, inclusief opslag

Neem jouw zomerwielen (velgen met gemonteerde banden) mee en laat deze door ons op jouw SEAT monteren.Wil je jouw winterwielen opslaan in ons bandenhotel? Dat kan! Wielenset wisselen inclusief opslag in het bandenhotel.Laat jouw zomerbanden door ons monteren op de velgen van jouw SEAT.Wil je jouw winterbanden opslaan in ons bandenhotel? Dat kan! Losse banden wisselen inclusief opslag in het bandenhotel.
€ 39€ 89 € 89 € 139

Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 maart 2020 tot en met 31 mei 2020.