Bedrijfswagens
Home Acties Dormio Resorts & Hotels waardecheque t.w.v. € 500,- cadeau!

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

7 oktober 2020 - 31 maart 2021

Dormio Resorts & Hotels waardecheque t.w.v. € 500,- cadeau!

Alleen bij Zenna: bij aanschaf van een nieuwe Audi krijgt u een Dormio waardecheque ter waarde van € 500,- cadeau die u kunt besteden in één van de Dormio Resorts of Hotels. Waar gaat u verblijven met uw nieuwe Audi?

  • Geldig op zowel nieuw te bestellen, als Audi modellen uit voorraad
  • Ook geldig in combinatie met Private lease
  • Niet inwisselbaar voor contanten
Image

Dormio Resorts & Hotels: voor een onbezorgde vakantie!

Geniet van een heerlijk verblijf in één van de luxe resorts of hotels van Dormio Resorts & Hotels. Met uw waardecheque kunt u een keuze maken uit een Dormio resort of hotel in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk of Spanje. Wilt u verblijven in een luxe vakantiewoning met het hele gezin, een sfeervol appartement voor twee of een gezellige groepsaccommodatie? Ontdek alle mogelijkheden en boek vandaag nog uw verblijf in binnen- of buitenland.

Bij welk verblijf gaat u uw nieuwe Audi parkeren?

Image

Bijvoorbeeld..

Dormio Hotel De Prins van Oranje in Maastricht

In dit hotel heeft u vanuit uw hotelkamer, suite of appartement in de Prins een prachtig uitzicht over het Limburgse heuvellandschap, het resort of het gezellige Wilhelmus. U staat binnen enkele stappen op de golfbaan van International Golf van Maastricht, u kunt culinair genieten in Michelinsterren restaurant Rantrée en u heeft toegang tot alle faciliteiten van Dormio Resort Maastricht. Ervaar het zelf en laat u verrassen door het bourgondische en gastvrije Maastricht!

Deze actie is alleen geldig bij Audi Zenna en zolang de voorraad strekt. Niet inwisselbaar voor contanten. Bekijk de actievoorwaarden.