Bedrijfswagens
Zenna Acties € 500,- brandstofpas cadeau bij Audi Private lease

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

30 april - 30 juni 2020

€ 500,- brandstofpas cadeau bij Audi Private lease

Bij het afsluiten van een Audi Private lease contract krijgt u een brandstofpas t.w.v. € 500,- cadeau, voor welk Audi model u ook gaat.

  • U rijdt al in een nieuwe Audi vanaf € 319,- per maand
  • Advies op maat: Private lease contract op basis van kilometers en looptijd
  • Auto inruilen? Geen probleem. Wij storten de inruilwaarde direct op uw rekening
Image

Comfortabel instappen én € 500 brandstof cadeau.

Met Audi Private Lease betaalt u maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van een gloednieuwe auto. Waar u bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij Audi Private Lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. U kiest zelf uw looptijd en het aantal kilometers dat u per jaar denkt te gaan rijden en uw eigen risico.

En alleen bij Zenna krijgt u, bij het afsluiten van een Audi Private lease contract, een brandstofpas t.w.v. € 500,- cadeau.

Bekijk hier al onze Private lease modellen

 

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig t/m 30 juni 2020 en alleen geldig op nieuwe Audi modellen uit voorrraad. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.