Bedrijfswagens
Zijm Acties Economy Service. Lage onderhoudsprijzen. 100% Volkswagen.

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

27 maart - 31 mei 2020

Wij zijn voordeliger dan je denkt.

Gaat jouw Volkswagen al wat langer mee? Dan kom je in aanmerking voor voordelig onderhoud en reparaties bij Zijm.

  • Gratis APK bij onderhoud
  • Gratis pechhulp binnen Europa
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • 2 jaar 100% garantie op werkzaamheden
Image

Economy Service Volkswagen Zijm

Lage onderhoudsprijzen. 100% Volkswagen

Speciaal voor de Volkswagen modellen die al wat langer meegaan is er Economy Service: lage prijzen voor onderhoud en reparatie, met 100% Volkswagen kwaliteit en inclusief volwaardige garantie.

 

Gaat jouw Volkswagen al wat langer mee?

Dan kom je in aanmerking voor voordelig onderhoud en reparaties bij Zijm; de Volkswagen-dealer. Zo heb je de zekerheid van een officiële merkdealer maar dan voor een voordelige prijs.

Je Volkswagen regelmatig laten onderhouden voorkomt de kans op dure reparaties. Een onderhoudsbeurt is iedere 2 jaar of 30.000 kilometer nodig. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt je Volkswagen volledig onderzocht volgens fabrieksvoorschriften en weer in top staat gebracht.

 

Lage onderhoudsprijzen. 100% Volkswagen.

Economy service Volkswagen Zijm, goedkoper dan je denkt. Je Volkswagen regelmatig laten onderhouden voorkomt de kans op dure reparaties. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt je Volkswagen geïnspecteerd door onze technici en wordt er gebruikt gemaakt van originele onderdelen. Zo blijft je Volkswagen een 100% Volkswagen.

In dit filmpje leggen we je graag meer uit.

 

Veelgestelde vragen

De Volkswagen technici zijn speciaal getraind zodat ze jouw Volkswagen door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze je Volkswagen snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Daarnaast ontvangt het serviceboekje de stempel van de officiële Volkswagen-dealer zodat ook de restwaarde op peil blijft.

Voor de oudere Volkswagen modellen werken we met een lager uurtarief. Zo heb je altijd voordeel op de all-in adviesprijzen ten opzichte van de oorspronkelijke prijzen.

In de genoemde consumentenadviesprijzen voor een onderhoudsbeurt zijn arbeidsloon, onderdelen, olie, BTW en kleinmateriaal inbegrepen. Ook krijg je 24 maanden garantie op werkzaamheden en onderdelen.

De Volkswagen mobiliteitsservice ontvang je na het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Hierdoor krijg je gratis pechhulp in Europa. Je hoeft dus geen abonnement meer af te sluiten bij een ander bedrijf die je bij pech verder helpt. Dit bespaart je al snel € 100 per jaar!

Als je een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij de Volkswagen-dealer en jouw Volkswagen is ook toe aan een nieuwe APK, dan is de APK gratis. Je betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,05. Normaliter kost een een losse APK bij de Volkswagen-dealer € 25 (all-in). Je kunt de APK al 2 maanden voordat de APK vervalt laten uitvoeren.

Zijn de banden van je Volkswagen versleten? Geen probleem. Want voor zowel nieuwe zomer- als winterbanden kun je terecht bij de Volkswagen-dealer. Er wordt gewerkt met landelijke adviesprijzen die in lijn liggen met universele auto- en onderhoudsbedrijven. Met de speciale apparatuur in de Volkswagen werkplaatsen worden de banden goed gemonteerd en gebalanceerd. Hierdoor blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd.

Op alle door jou betaalde werkzaamheden bij de Volkswagen dealer ontvang je 2 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Wanneer een probleem zich voordoet dien je dit uiterlijk twee maanden na ontdekking kenbaar te maken bij je Volkswagen-dealer zodat het probleem verholpen kan worden.

 

Downloads

Reparatietarieven

 

Ontdek hier de onderhoudsprijzen voor jouw auto.

 

 

Download