Bedrijfswagens
Home Acties Economy Service. Lage onderhoudsprijzen. 100% Volkswagen.

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

27 maart - 31 december 2020

Wij zijn voordeliger dan je denkt.

Gaat jouw Volkswagen al wat langer mee? Dan kom je in aanmerking voor voordelig onderhoud en reparaties bij Zijm.

  • Gratis APK bij onderhoud
  • Gratis pechhulp binnen Europa (elders € 39,95)
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • 2 jaar 100% garantie op werkzaamheden en onderdelen
Image

Economy Service Volkswagen Zijm

Lage onderhoudsprijzen. 100% Volkswagen

Speciaal voor de Volkswagen modellen die al wat langer meegaan is er Economy Service: lage prijzen voor onderhoud en reparatie, met 100% Volkswagen kwaliteit en inclusief volwaardige garantie.

We zien dat Volkswagenrijders na verloop van tijd overwegen om hun auto onder te brengen bij een universele garage. Vaak is dat omdat onderhoud bij de officiële dealer een dure keuze lijkt.

Benieuwd welke kosten je bij ons kunt verwachten? Vraag een offerte aan!

Is Zijm – als officiële dealer – wel zo duur?

Neem de proef op de som. Op bijvoorbeeld kwikfit.nl kun je onderhoudskosten zo berekenen. Bij ons kun je een vrijblijvende offerte opvragen (of download onze brochure). Je zult zien dat onze prijzen niet veel afwijken. Met name wanneer je de voorwaarden vergelijkt kun je zelfs besparen door voor ons te kiezen.Waar hem dat in zit?

  1. Mobiliteitsgarantie. Bij ons krijg je GRATIS pechhulp voor onderweg. Bij bijvoorbeeld een Bosch Car Service is dat € 39,95 per jaar.
  2. Garantie. Wij geven 100% garantie. Dat is gedurende 24 maanden de garantie dat het vervangen onderdeel blijft werken. Zo niet, doen we de reparatie opnieuw. Kosteloos. Bij andere partijen geldt er gedurende 24 maanden een afschrijving waarbij je zelf een deel betaalt mocht een onderdeel kapot gaan binnen de garantie termijn.

Zo zijn er nog meer verschillen te ontdekken afhankelijk van de partij die je kies, dus let vooral op de kleine lettertjes… wij houden daar niet van.

Veelgestelde vragen

De Volkswagen technici zijn speciaal getraind zodat ze jouw Volkswagen door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze je Volkswagen snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Daarnaast plaatsen we onze stempel in het serviceboekje zodat de restwaarde van je Volkswagen op peil blijft.

Voor de oudere Volkswagen modellen werken we met een lager uurtarief. Zo heb je altijd voordeel op de all-in adviesprijzen ten opzichte van de oorspronkelijke prijzen.

In de genoemde consumentenadviesprijzen voor een onderhoudsbeurt zijn arbeidsloon, onderdelen, olie, BTW en kleinmateriaal inbegrepen. Ook krijg je 24 maanden garantie op werkzaamheden en onderdelen.

De Volkswagen mobiliteitsservice ontvang je na het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Hierdoor krijg je gratis pechhulp in Europa. Je hoeft dus geen abonnement meer af te sluiten bij een ander bedrijf die je bij pech verder helpt. De Bosch Car Service rekent bijvoorbeeld € 39,95 voor deze dienstverlening. Een ANWB abonnement kun je ook opzeggen.

Als je een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij de Volkswagen-dealer en jouw Volkswagen is ook toe aan een nieuwe APK, dan is de APK gratis. Je betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,05. Normaliter kost een een losse APK bij de Volkswagen-dealer € 25 (all-in). Je kunt de APK al 2 maanden voordat de APK vervalt laten uitvoeren.

Zijn de banden van je Volkswagen versleten? Geen probleem. Want voor zowel nieuwe zomer- als winterbanden kun je terecht bij de Volkswagen-dealer. Er wordt gewerkt met landelijke adviesprijzen die in lijn liggen met universele auto- en onderhoudsbedrijven. Met de speciale apparatuur in de Volkswagen werkplaatsen worden de banden goed gemonteerd en gebalanceerd. Hierdoor blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd.

Op alle door jou betaalde werkzaamheden bij de Volkswagen dealer ontvang je 2 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Wanneer een probleem zich voordoet dien je dit uiterlijk twee maanden na ontdekking kenbaar te maken bij je Volkswagen-dealer zodat het probleem verholpen kan worden.