Bedrijfswagens
Home Acties Een Comfortline met R-Line looks!
  • Geen producten in je winkelmand.

Tijdelijke uitvoering: Polo R-Line edition

Snel wegrijden in een nieuwe Polo R-Line Edition? Het kan bij Zijm. Tijdelijk en alleen uit voorraad leverbaar en dat slechts voor een meerprijs van € 500 ten opzichte van een Polo Comfortline.

Jouw voordeel: € 1.775

Nu al vanaf € 23.090

Image
Liever Private lease?

Nu al vanaf € 319 per maand

Dat kan ook! Je rijdt al weg in een Polo R Line Edition vanaf € 319 per maand. Dit is op basis van een looptijd van 48 maanden, 10.000 kilometers per jaar en een eigen risico van € 500.

Bereken je maandbedrag

  • Een scherpe all-in prijs
  • Service & onderhoud door de Volkswagen dealer
  • Pechhulp in Europa
  • Bij persoonlijke omstandigheden makkelijk opzegbaar

Zelf ervaren? Kom proefrijden!

Geldig op geselecteerde voorraad. Actie loopt tot en met 31 mei of zolang de voorraad strekt.

Zijm biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 mei 2021 of zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.