Bedrijfswagens
Home Acties Ervaar de nieuwe Leon nu zelf

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

6 oktober - 7 december 2020

Maak een proefrit met Tom Coronel!

Met zoveel ruimte is niets meer normaal bij de gloednieuwe SEAT Leon. Zelfs de proefrit niet. Je kunt 'm nu namelijk testen met niemand minder dan autokenner Tom Coronel.

  • Selecteer de gewenste uitvoering, datum en tijd en boek je proefrit met Tom Coronel
  • Maak kans op een te gekke Grip & Slipcursus dagtraining t.w.v. € 225
  • Are you ready?
Image

Speciale auto’s verdienen een speciale kennismaking. Daarom kun je de Leon testen met niemand minder dan Tom Coronel als jouw co driver. Door middel van een podcast vertelt hij je tijdens jouw proefrit alles over de innovaties en bijzondere details van de Leon. Een unieke manier om de Leon te leren kennen. En heb je daarna toch nog vragen? Stel ze na de proefrit gerust aan jouw SEAT verkoper.

 

Are you ready?

Reserveer nu jouw Leon

Boek snel jouw proefrit met Tom Coronel bij Zijm en maak bovendien kans op een te gekke Grip & Slipcursus dagtraining t.w.v. € 225!

Veiligheid en gezondheid staan bij Zijm altijd voorop. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en nemen de voorzorgsmaatregelen in acht om de veiligheid en gezondheid van iedereen te waarborgen. Het is mogelijk om een proefrit te maken. We ontsmetten voor de proefrit de auto en de verkoopadviseur zal op tenminste 1,5 meter afstand de details met je afstemmen. Als je gezondheidsklachten hebt willen we je vragen om je proefrit uit te stellen en plannen we graag een nieuwe afspraak.