0

Geen producten in je winkelmand.

29 augustus - 31 december 2019

Extra zekerheid en comfort met het Zenna pakket op de Audi A1

Van €1.257, voor €499!

Kiest u voor het Zenna pakket, dan kiest u voor comfort en zekerheid. De totale waarde van dit pakket is €1.257, maar nu slechts €499 bij aanschaf van een Audi A1 uit voorraad! Welke Audi A1 kiest u?

 • MMI navigatie* t.w.v. €699
 • Audi Plus 2 Assurance (100.000km) t.w.v. €259
 • Mastercare waxbehandeling met 2 jaar garantie t.w.v. €299

Inhoud Zenna pakket

 

 • MMI navigatie ter waarde van €699

  Het is bijna niet meer voor te stellen dat er een tijd was dat we zonder navigatie reden. Tegenwoordig vinden wij onze weg met behulp van het navigatiesysteem in binnen- en buitenland. Het MMI navigatie systeem zorgt ervoor dat u altijd het meest actuele verkeersaanbod tot uw beschikking heeft.

 

 • Audi Plus 2 Assurance (100.000km) t.w.v. €259

  Met de Audi Plus 2 Assurance bent u twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. U kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie zonder hoge facturen achteraf. Audi Plus 2 Assurance biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Audi fabrieksgarantie. Meer over de Audi Plus 2 Assurance leest u hier.

 

 • Master-Care waxbehandeling met 2 jaar garantie t.w.v. €299

  Deze gepatenteerde hoogglansbescherming van Master-Care biedt dé ideale bescherming voor uw Audi. Het bescherm o.a. tegen stooizout, boomsappen, atmosferische vervuiling, insectenresten en verkleuring door UV-straling.

 

 

Royaal, sportief en karaktervol.

 

Met zijn karakteristieke, vlotte design pakt de tweede generatie van de A1 de lijnen op van de eerste Audi quattro. Het interieur is op de bestuurder gericht, de vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren.

 

Daarnaast springt het design van de Audi A1 Sportback er écht uit en daar past het kleurenaanbod met tien tinten goed bij.

Gaat u voor chique firmamentblauw, hip pythongeel of liever voor stijlvol gletsjerwit?

* Alleen te combineren met een MMI voorbereiding. Vraag naar de voorwaarden.