Bedrijfswagens
Home Acties Fris het voorjaar in met Audi

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

1 maart - 31 mei 2021

Fris het voorjaar in met uw Audi

Van buiten door het wisselen van winter- naar zomerbanden. Van binnen door een grondige airco onderhoudsbeurt. Bovendien profiteert u tijdelijk van veel voordeel op een ruime selectie accessoires. Zo rijd u weer helemaal fris het voorjaar tegemoet!

 • Extra voordeel op zomerbanden
 • Airco check nu € 20
 • Bandenwissel vanaf € 39
 • Fietsendrager + trekhaak = combi deal!
Image

Bent u klaar voor het voorjaar?

Maak uw Audi volledig lenteklaar. Vanbinnen door een grondige airco-onderhoudsbeurt, vanbuiten door het wisselen van winter- naar zomerbanden. Bovendien profiteert u tijdelijk van veel voordeel op een ruime selectie accessoires. Zo rijd u helemaal fris het voorjaar tegemoet!

tip 1
tip 2
tip 3

Meer grip

Frisse lucht

Goed zicht

Door de speciale samenstelling van het rubber presteren zomerbanden het beste bij temperaturen boven de 7 graden. Zorg ervoor dat u tijdig de bandenwissel inplant.Een airco die goed onderhouden is zorgt ervoor dat u geen last hebt van muffe geurtjes. Zorg ervoor dat u uw airco regelmatig laat onderhouden, zo heeft u altijd frisse en koele lucht hebt.Zijn de ruitenwissers versleten? Voor het vervangen van ruitenwissers kunt u vrijwel altijd direct bij ons terecht.
Naar de webshopPlan een aircocheckBel voor een afspraak
Image

Aircocheck nu € 20

Door de airconditioning van uw Audi tijdig te laten checken, voorkomt u tijdrovende en kostbare schade aan de airco. De compressor, leidingen en filters worden gecontroleerd. Aan de hand van een temperatuurmeting wordt gekeken of de airco nog naar behoren werkt. Blijkt dat onderhoud nodig is, dan is de check helemaal gratis.

Plan een aircocheck

Toch airco onderhoud nodig?

Blijkt uit de airco check dat u toch airco onderhoud nodig heeft? Dan betaalt u € 139 voor auto’s van voor 2016, en auto’s ouder als 2016 € 189 (i.v.m. ander koudemiddel). De aircocheck krijgt u dan van ons cadeau.

Maar.. waarom is onderhoud eigenlijk nodig?

Met behulp van een koudemiddel kan de airco goed functioneren. Het koudemiddel in de airco neemt door verlies en verdamping jaarlijks af met 8 tot 10%. De werking van de airco neemt daardoor af. Het koudemiddel moet daarom met regelmaat worden bijgevuld. Als dat niet gebeurd kan dat leiden tot schade aan de compressor en leidingen van de airco.

Plan hier direct uw airco onderhoud in

Image
Alleen bij Zenna

Zenna combideal: Fietsendrager + trekhaak

Het is altijd handig om een trekhaak te hebben. U kunt er op uit met de caravan, helpen bij een verhuizing en gemakkelijk de fietsen meenemen als u een fietsendrager heeft. Zenna komt met een goede deal: Trekhaak inclusief montage + fietsendrager (waar twee of drie) fietsen op kunnen. Omdat iedere Audi anders is, maken wij graag een persoonlijk voorstel.

Fietsendrager
voor 2 fietsen
€ 299 (normaal € 389)
Fietsendrager
voor 3 fietsen
€ 419 (normaal € 479)
Trekhaak én montage€ 150 korting!

Nieuwsgierig naar uw persoonlijk voorstel en onze scherpe aanbieding?

Voorbereid op de Hollandse zomer

U wilt het meeste uit uw Audi halen – ook als de temperaturen stijgen. Daarom adviseren we om vanaf april te rijden op zomerbanden. Dit verbetert de grip op de weg, uw veiligheid en het rijcomfort.

Image

Onze wissel tarieven

 • Wielenset wisselen € 39
 • Wielenset wisselen incl. opslag in het bandenhotel € 89
 • Losse banden wisselen € 89
 • Losse banden wisselen incl. opslag in het bandenhotel € 139

Plan direct uw wielenwissel afspraak

Accessoires

Nu met mooie kortingen en makkelijk online te bestellen in de Zenna Webshop

Fietsendrager
Velocompact

 • Voor 2 fietsen
van € 389

voor € 299

Shop nu

Audi mattensetmatmat

 • Diverse modellen
Nu tijdelijk met

25% korting

Shop nu

Bumperbescherming voor uw Audi

 • Diverse modellen
van € 59,95

voor € 49,95

Shop nu

Pet met Audi logo

 • Zwart, wit en rood
van € 19,95

voor € 15

Shop nu

Audi pet voor kinderen

 • Snapback sluiting
van € 15

voor € 11,95

Shop nu

Audi quattro slippers

 • Maat 37 t/m 47
van € 29,95

voor € 23,95

Shop nu

Ontdek alle actie accessoires

Wij hebben een hele reeks originele Audi Accessoires die gemaakt zijn voor u en uw Audi. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat de accessoires niet passen of dat de verkeerde onderhoudsproducten gebruikt om uw Audi topfit te houden. Dus bent u op zoek naar extra’s die uw lente nóg een beetje mooier maken?