Bedrijfswagens
Home Acties Fris het voorjaar in met jouw Volkswagen

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

1 maart - 31 mei 2021

Fris het voorjaar in met jouw Volkswagen

Van buiten door het wisselen van winter- naar zomerbanden. Van binnen door een grondige airco onderhoudsbeurt. Bovendien profiteer je tijdelijk van veel voordeel op een ruime selectie accessoires. Zo rijd je weer helemaal fris het voorjaar tegemoet!

 • Extra voordeel op zomerbanden
 • Airco check nu € 20
 • Bandenwissel vanaf € 39
 • Fietsendrager + trekhaak = combi deal!
Image

Ben jij klaar voor het voorjaar?

Maak jouw Volkswagen volledig lenteklaar. Vanbinnen door een grondige airco-onderhoudsbeurt, vanbuiten door het wisselen van winter- naar zomerbanden. Bovendien profiteer je tijdelijk van veel voordeel op een ruime selectie accessoires. Zo rijd je helemaal fris het voorjaar tegemoet.

tip 1
tip 2
tip 3

Meer grip

Frisse lucht

Goed zicht

Door de speciale samenstelling van het rubber presteren zomerbanden het beste bij temperaturen boven de 7 graden. Zorg ervoor dat je tijdig de bandenwissel inplant,Een airco die goed onderhouden is zorgt ervoor dat je geen last hebt van muffe geurtjes. Zorg ervoor dat je jouw airco regelmatig laat onderhouden, zodat je altijd frisse en koele lucht hebt.Zijn jouw ruitenwissers versleten? Voor het vervangen van ruitenwissers kan je vrijwel altijd direct bij ons terecht.
Naar de webshopPlan een aircocheckBel voor een afspraak
Image

Aircocheck nu € 20

Door de airconditioning van jouw Volkswagen tijdig te laten checken, voorkom je tijdrovende en kostbare schade aan de airco. De compressor, leidingen en filters worden gecontroleerd. Aan de hand van een temperatuurmeting wordt gekeken of de airco nog naar behoren werkt. Blijkt dat onderhoud nodig is, dan is de check helemaal gratis.

Plan een aircocheck

Toch airco onderhoud nodig?

Blijkt uit de airco check dat je toch airco onderhoud nodig hebt? Dan betaal je € 139 voor auto’s van voor 2016, en auto’s ouder als 2016 € 189 (i.v.m. ander koudemiddel). De aircocheck krijg je dan van ons cadeau.

Maar.. waarom is onderhoud eigenlijk nodig?

Met behulp van een koudemiddel kan je airco goed functioneren. Het koudemiddel in je airco neemt door verlies en verdamping jaarlijks af met 8 tot 10%. De werking van je airco neemt daardoor af. Het koudemiddel moet daarom met regelmaat worden bijgevuld. Als dat niet gebeurd kan dat leiden tot schade aan de compressor en leidingen van de airco.

Plan hier direct je airco onderhoud in

Image
Alleen bij Zijm

Zijm combideal: Fietsendrager + trekhaak

Het is altijd handig om een trekhaak te hebben. Je kan er op uit met de caravan, helpen bij een verhuizing en gemakkelijk de fietsen meenemen als je fietsendrager hebt. Zijm komt met een goede deal: Trekhaak inclusief montage + fietsendrager (waar twee of drie) fietsen op kunnen. Omdat iedere auto anders is, maken wij graag een persoonlijk voorstel.

Fietsendrager
voor 2 fietsen
€ 299 (normaal € 389)
Fietsendrager
voor 3 fietsen
€ 419 (normaal € 479)
Trekhaak én montage€ 150 korting

Nieuwsgierig naar jouw persoonlijke voorstel en onze scherpe aanbieding?

Voorbereid op de Hollandse zomer

Je wilt het meeste uit je Volkswagen halen – ook als de temperaturen stijgen. Daarom adviseren we om vanaf april te rijden op zomerbanden. Dit verbetert de grip op de weg, je veiligheid en het rijcomfort.

Image

Onze wissel tarieven

 • Wielenset wisselen € 39
 • Wielenset wisselen incl. opslag in het bandenhotel € 89
 • Losse banden wisselen € 89
 • Losse banden wisselen incl. opslag in het bandenhotel € 139

Plan direct jouw wielenwissel afspraak

Accessoires

Nu met mooie kortingen en makkelijk online te bestellen in de Zijm Webshop

Fietsendrager
Velocompact

 • Voor 2 fietsen
van € 389

voor € 299

Shop nu

16” zomerset Sebring

 • Inclusief banden
van € 1.249

voor € 1.049

Shop nu

Zomer verzorgingsset

 • 5-delig
van € 29,95

voor € 9,95

Shop nu

Bekleding- en textielreiniger

 • 500 ML
van € 9,95

voor € 4,99

Shop nu

Dynamische naafkap

 • Nieuw logo
van € 99,95

voor € 59,95

Shop nu

GTI slippers GTI slippers

 • Maat 37 t/m 46
van € 29,95

voor € 14,95

Shop nu

Ontdek alle actie accessoires

Wij hebben een hele reeks originele Volkswagen Accessoires die gemaakt zijn voor jou en je Volkswagen. Zo hoef je nooit bang te zijn dat de accessoires niet passen of dat je de verkeerde onderhoudsproducten gebruikt om jouw Volkswagen topfit te houden. Dus ben jij op zoek naar extra’s die jouw lente nóg een beetje mooier maken?