0

Geen producten in je winkelmand.

Maak je Volkswagen voorjaarsklaar.

1 maart - 31 mei 2019

Fris het voorjaar in met Zijm Volkswagen Bedrijfswagens

Maak jouw Volkswagen volledig lenteklaar. Vanbinnen door een grondige airco onderhoudsbeurt, vanbuiten door het wisselen van winter- naar zomerbanden.

Je hebt luchtjes. En je hebt frisse lucht.

Aircocheck nu € 16,50 excl BTW.

De airco in jouw Volkswagen bedrijfswagen zorgt voor een constante temperatuur en frisse, zuivere lucht in de cabine. Ook essentieel: de airco voorkomt dat de ramen beslaan. Laat daarom tenminste om het jaar de airco door een ervaren servicemonteur controleren. Met de aircocheck van Volkswagen Bedrijfswagens weet je binnen 15 minuten zeker of de airco van jouw bus nog optimaal functioneert of aan onderhoud toe is. Zo gaat je bus fris het voorjaar in. Verschil moet er zijn.

Maak een werkplaatsafspraak ›

Airco onderhoud.

incl. geurbehandeling vanaf € 115 excl BTW.

Ga fris het voorjaar in en laat je airco onderhouden inclusief een geurbehandeling. Als het niveau van het koudemiddel in je airco te laag is, kan dit ernstige schade veroorzaken aan de airconditioning, met mogelijk hoge kosten tot gevolg. Het koudemiddel zorgt namelijk voor frisse zuivere lucht in de cabine én voor smering van het airco systeem. Airco onderhoud bij Volkswagen Bedrijfswagens bestaat uit:

  • Temperatuurmeting
  • Druk- en lektest
  • Bijvullen of vervangen koudemiddel
  • Controle van pollenfilter
  • Reinigen airco- en ventilatiesysteem
  • Visuele controle
  • Controle van de bediening
  • Anti-geurbehandeling

Houd je airco in topconditie.

 

Je hebt wintertijd. En je hebt zomertijd.

Nu vanaf € 73 incl. montage.

Zomerbanden leveren bij temperaturen boven 7°C betere prestaties dan winterbanden. Wissel daarom nu je banden. De materiaalsamenstelling en het profiel van zomerbanden zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomend nodige slijtage. Zijn de banden van jouw bus versleten of rijd je nog op winterbanden? Plan dan nu een afspraak om de banden te laten vervangen of wisselen voor zomerbanden. Verschil moet er zijn.

 

Plan jouw bandenwissel >

 
 

Bandenservice.

Zomerbanden. Plan een bandenwissel vanaf € 32.

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van jouw bedrijfswagen. Jouw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer kent jouw wagen als geen ander en voorziet jou graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kun je met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Volkswagen Bedrijfswagens terecht

 

Plan jouw airco onderhoudsbeurt >

Profiteer van veel voordeel op accessoires.

 

 
 
 

Velours mattenset.

Bescherm uw interieur tegen vuil van buitenaf met deze duurzame matten gemaakt van zwart velours. De matten zijn zo gevormd dat ze perfect in uw Volkswagen bedrijfswagen passen. Nu vanaf € 35 (incl. btw).

Onderhoudsproducten.

Een complete set kwalitatieve onderhoudsproducten om uw Volkswagen ook in de zomer te laten stralen met onder andere dashboardreiniger en een velgenborstel. Nu € 9,95 (incl. btw).

Ruitensproeiervloeistof.

Met een laagstaande zon is een vieze voorruit extra hinderlijk, en soms zelfs uitermate gevaarlijk. Zorg daarom dat je altijd voldoende ruitenwisservloeistof bij je hebt. Met deze voordelige 5 liter can zit je altijd goed. Nu € 4,95 (incl. btw).

Vanaf € 35.Vanaf € 19,95.Vanaf € 4,95.
 Bestel direct >Bestel direct >Bestel direct >