0

Geen producten in je winkelmand.

24 september - 27 december 2019

De e-Golf E-DITION met € 6.700 voordeel

Extra: Elektrische fiets of laadpaal cadeau

De zakelijke rijder, kan dit jaar nog instappen en profiteren van slecht 4% bijtelling voor de komende 5 jaar. Dat betekent een netto bijtelling vanaf slechts €42,-per maand*.

 • Snel uit voorraad leverbaar
 • Vanaf €42 bijtelling per maand
 • Keuze uit gratis laadpaal of elektrische fiets

De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. De e-Golf E-DITION is met € 6.700 in prijs verlaagd en nu beschikbaar vanaf € 34.295.

De zakelijke rijder kan dít jaar nog instappen en profiteren van slechts 4% bijtelling voor de komende 5 jaar! Dat betekend een netto bijtelling vanaf slechts €42 per maand. Daarnaast krijg je van ons een elektrische fiets óf laadpaal cadeau. De e-Golf E-DITION is uit voorraad leverbaar. Zo kan je snel genieten van je nieuwe auto.

 

Dit is ‘m:

De e-Golf is uit voorraad leverbaar. Zo kan je snel genieten van je nieuwe auto. Voor welke e-Golf ga jij?

 

Ondernemer?

De e-Golf voor slechts € 24.295,- netto investering (rijklaar).

Hoe? Nou… Op de aanschaf van een elektrische auto is een extra aftrekpost van toepassing: de Milieu-investeringsaftrek (MIA) á 27% voor elektrische personenwagens of 36% voor Bedrijfswagens. Bovendien is hij vrij van BPM en is de BTW terug te vorderen als ondernemer. Overleg met uw accountant wat in uw geval het meeste voordeel oplevert.

(De investering in het laadpunt is eveneens fiscaal aftrekbaar)

Rekenvoorbeeld

De in prijs verlaagde e-Golf kost bruto:€ 34.295,-
ex. BTW:€ 27.455,-
minus Voordeel MIA€ 23.405,-
Rijklaar:€ 24.295,-

Pssst… en dan doen wij de laadpaal er nog bij!

 

Vraag een offerte aan!

Kies je cadeau:

Alleen bij Zijm

 

 
 

E-LOAD UNION fiets

 • Aluminium
 • Shimano 7 – speed met handrem
 • Batterij: 43 V  340 WH
 • LCD Display

Laadpaal

 • Zuinig en milieubewust
 • Sneller optrekken
 • Geen BPM en wegenbelasting
 • Voor zakelijke rijders: slechts 4% bijtelling
Direct een offerte aanvragen » Direct een offerte aanvragen » 

Korte laadtijd

Altijd een rijke uitrusting

Huurauto voor vakantie

De e-Golf is na korte tijd aan het stroom weer klaar om de weg op te gaan. Na 5,5 uur aan een laadpunt is de e-Golf weer volledig opgeladen. Via snelladen duurt het slechts 45 minuten om de accu op te laden tot 80%.De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, Discover Media Navigatiesysteem met touchscreen.

 

Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

Soms zijn er situaties waarin een andere aandrijving net wat beter uitkomt. Je gaat bijvoorbeeld met het hele gezin op vakantie naar Zuid-Europa en je gaat met veel bagage veel kilometers maken.

 

In dat geval kan je voor die periode voor een zeer aantrekkelijk tarief een auto naar keuze huren, gewoon bij jou in de buurt. Neem voor meer informatie contact op met ons.

Druk- en zetfouten, prijswijzigingen voorbehouden. Actie geldt alleen bij koop- en leasecontracten via VWPFS of Zijm Lease. Vraag uw verkoopadviseur naar de mogelijkheden.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.