Bedrijfswagens
Zijm Acties Gratis upgrade naar Golf variant!

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

9 april - 30 mei 2020

Gratis upgrade naar Golf variant!

Vol innovaties, de nieuwste technieken en een stevige portie extra bagageruimte. Dat is de Golf variant. Tijdelijk en alleen bij Zijm: Gratis upgrade naar 'variant' uitvoering!

  • Gratis upgrade naar Golf variant t.w.v. minimaal € 1.300,-
  • Snel rijden!
  • Geldig op Volkswagens Golf variant uit voorraad
Image

In alles een echte Golf. Mét extra ruimte.

 
Vol innovaties, de nieuwste technieken en een stevige portie extra bagageruimte. Dat is de Golf variant. Met de extra grote kofferbak neem je zonder moeite al je bagage mee. Achter het stuur geniet van je van comfortabele stoelen en de hoogwaardige afwerking van het interieur.

 

Of je nu gaat voor een Comfortline uitvoering of een extra luxe Highline Business R, bij Zijm krijg je de upgrade (minimaal € 1.300,-) naar ‘variant’ cadeau!

Ga direct naar onze voorraad en kies de Golf variant die bij jou past!

Alleen geldig op een Volkswagen Golf variant uit voorraad. Upgrade wordt als korting verrekend op de desbetreffende uitvoering. Occasions zijn uitgesloten van deze actie.

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Gelderland. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Het aanbod is geldig tot 30 mei 2020 en zolang de voorraad strekt. Alle genoemde actietarieven gelden niet in combinatie met andere acties, tenzij anders vermeld. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier.