Bedrijfswagens
Zijm Acties Haal- en breng service

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

1 mei - 1 juni 2020

De haal- en breng service van Zijm

Is uw auto toe aan onderhoud maar wilt u in deze periode de deur niet uit? Wij komen uw auto thuis ophalen en brengen deze na de onderhoudsbeurt weer terug, zonder extra kosten.

  • Gratis bij een onderhoudsbeurt
  • Uw gezondheid en die van onze medewerkers staan voorop
  • Deze gratis service is geldig tot 1 juni 2020
Image

Gratis haal- en brengservice bij onderhoud

Is uw toe aan onderhoud maar wilt u in deze periode de deur niet uit? Wij komen uw auto thuis ophalen en brengen deze na de onderhoudsbeurt weer terug, zonder extra kosten. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat daarbij voorop, we zorgen er daarom voor dat ook bij het ophalen en terugbrengen er 1,5 meter afstand wordt gehouden.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Uw auto wordt altijd met de grootste zorg behandeld. Onze monteurs dragen handschoenen. Daarnaast gebruiken we stoelhoezen, stuurhoezen en dekken we de versnellingspook af. We doen er ook alles aan om de service, zoals u die van ons gewend bent, zo goed mogelijk te realiseren. Updates tijdens het onderhoud gebeuren dan ook zoveel mogelijk telefonisch of via e-mail.

Pas goed op jezelf en op elkaar.

Plan direct online een afspraak in

Als team proberen wij elke dag opnieuw te zorgen voor vrolijke gezichten aan onze balie. Wanneer u voor Zijm kiest, gaat u voor betrouwbaarheid. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u onbezorgd en trots in uw auto weer op weg kunt.

Image

Toch liever vervangend vervoer?

Tijdens een onderhoudsbeurt blijft het ook mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer, zoals een gratis leenfiets of een leenauto tegen een voordelig tarief. Het vervangend vervoer wordt grondig gereinigd voorafgaand aan het uitlenen, met veel aandacht voor onderdelen die veelvuldig worden aangeraakt.

Voorwaarden haal- en brengservice

  • Wij halen uw auto thuis op en brengen deze na de onderhoudsbeurt weer terug
  • Deze gratis service is geldig tot 1 juni 2020
  • Je bent woonachtig binnen 10 km van onze dealervestiging
  • Informeer voor meer informatie en beschikbaarheid

Zijm is geopend. COVID-19 update

Uw en onze gezondheid hebben hoogste prioriteit. We hebben daarom extra voorzorgsmaatregelen genomen om risico te beperken bij bezoek aan één van onze werkplaatsen dan wel onze showrooms. Daarnaast hebben wij onze dienstverlening contactloos en digitaal ingericht daar waar mogelijk.