Bedrijfswagens
Home Acties ID.3 Plus vanaf € 585 per maand*

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Zijm's keuze voor de zakelijke rijder: ID.3 Plus vanaf € 585* per maand

Volkswagen ID.3 Plus vanaf € 585* per maand

Voor de zakelijke rijder

De nieuwe generatie elektrische auto’s van Volkswagen komen eraan. De Volkswagen ID.3 is hiervan het eerste model en daarom ook meteen een trendsetter. Elektrisch rijden is betaalbaar, duurzaam en rijdt heerlijk. Wil je dit jaar nog de VW ID.3 leasen? Vraag dan snel een leaseofferte aan!

 

Vragen? Ik beantwoord ze graag.

Hi, ik ben Mark Puijpe. Heb je vragen, twijfel je ergens over of wil je even sparren? Daar ben ik voor, ik help je met alle plezier verder.

Wij helpen je graag verder

 

De voordelen van rijden met de ID.3

 • Gunstige bijtelling
  Bij levering in 2020 profiteer je van het bijtellingstarief van 8%**.
 • Draag bij aan een beter milieu
  Dankzij de volledig elektrische aandrijving produceert de ID.3 geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. Ook is de auto volledig CO2-neutraal gebouwd, waardoor ook het productieproces geen negatief effect heeft op het milieu. Laad je met groene stroom? Dan ben je helemaal goed bezig.
 • Laad ook thuis slim op
  Betaalt je werkgever de laadkosten? Dan kan je met de ID.3 een slim thuislaadpunt laten installeren. Deze activeer je met je laadsleutelhanger, zodat de laadkosten eenvoudig te verrekenen zijn.
 • Lage bijtelling én extra voordelen
  Ook als zzp’er profiteer je van 8% bijtelling** in 2020, ook als je least.
 • Extra aftrekpost voor ondernemers
  Als ondernemer heb je ook nog recht op de MIA. Deze Milieu-investeringsaftrek zorgt ervoor dat elektrisch rijden nog voordeliger voor je wordt.
 • Zet je in voor MVO
  Maatschappelijk verantwoord ondernemen kan ook op klein niveau een belangrijke rol spelen. Met de compleet CO2-neutraal geproduceerde ID.3 zet je al gelijk een grote stap in de goede richting.
 • Betaal geen BPM
  Elektrische auto’s zijn ook de komende jaren vrijgesteld van BPM (aanschafbelasting), mits de overheid de regels niet voor die tijd verandert. Daardoor is je maandbedrag een stuk lager.
Image

Ervaar de ID.3 nu zelf. Plan je proefrit!

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden en wil je de ID.3 in het echt ervaren?

Plan je proefrit in

Voorwaarden

Betreft operationele lease via Volkswagen leasing. Prijzen zijn exclusief BTW en op basis 60 maanden met een kilometrage van 10.000 per jaar.

 

Voor elektrische auto’s geldt 8% bijtelling over de eerste € 45.000 van de catalogusprijs van de auto. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald. Dit geldt op basis van de huidige wet- en regelgeving in september 2019 en is onder voorbehoud van veranderingen tot 2020.