Bedrijfswagens
Home Acties Jouw Volkswagen extra voordelig zomerklaar

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

1 juni - 31 augustus 2021

Jouw Volkswagen extra voordelig zomerklaar

Plan voor je op vakantie gaat je zomercheck in en laat je auto op 20 punten checken voor slechts € 20. Ben je er snel bij? Dan ontvang je ook nog een gratis 12V koelbox ter waarde van € 49,95.

  • Zomercheck voor € 20
  • Airco onderhoud
  • Nieuwe zomerbanden
  • Tips!
Image
Image

Zomer staat voor vrijheid, en dit jaar meer dan ooit. Laat je vertrouwde omgeving achter je en ga op zoek naar avontuur met jouw Volkswagen.

Plan voor je op vakantie gaat je zomercheck in en laat je auto op 20 punten checken voor slechts € 20. Ben je er snel bij? Dan ontvang je ook nog een gratis 12V koelbox ter waarde van € 49,95.

Waarom een zomercheck?
x

Tijdelijk een gratis 12V koelbox
t.w.v. € 49,95

Na een koude en natte Hollandse winter is jouw Volkswagen wel toe aan een opfrisbeurt. Bij een zomercheck controleren we jouw auto op 20 punten: van bandenspanning tot airconditioning. En omdat we toch bezig zijn, vullen we ook gelijk even alle belangrijke vloeistoffen voor je aan. Met deze snelle check weet je zeker dat jouw Volkswagen klaar is voor een zorgeloze zomer.

Plan je zomercheck altijd meer dan twee weken vóór je vakantie in, dan kan eventueel onderhoud nog op tijd worden uitgevoerd.

Of je nou op weg bent naar je vakantiebestemming, of gewoon een plezierritje maakt in eigen land – met een 12V koelbox aan boord is verkoeling altijd binnen handbereik. Je sluit ‘m aan op de aanstekerplug van jouw Volkswagen en koelt de box terwijl je rijdt.

Plan nu je zomercheck in en ontvang jouw eigen 12V koelbox helemaal gratis, zo lang de voorraad strekt.

Plan je zomercheck

Image

Kom langs voor airco-onderhoud vanaf € 139

Wil jij verzekerd zijn van een frisse auto, de hele zomer lang? Plan dan naast een Zomercheck ook een onderhoudsbeurt voor je airco in! De onderhoudsbeurt duurt een uurtje en verwijdert schimmels, bacteriën en muffe luchtjes. Ook koelt je auto erna weer als nieuw. Op naar de zon!

Plan airco-onderhoudsbeurt

Nieuwe zomerbanden?

Heb je nog geen zomerbanden, of zijn ze gewoon aan vervanging toe? Dan bestel je jouw zomer- of all-seasonbanden eenvoudig bij ons. De Volkswagen monteur zet ze gelijk voor je onder de auto.

Plan je bandenwissel