0

Geen producten in je winkelmand.

De SEAT Leon 1.5 TSI – 1.400kg trekgewicht met GRATIS trekhaak!

Voor mensen die met een caravan op vakantie gaan is het altijd lastig kiezen als het gaat om een nieuwe auto. Nog niet lang geleden was een diesel de enige optie met een grotere caravan vanwege het hoge koppel en daarmee de trekkracht. SEAT heeft tegenwoordig de TSI techniek (een benzine motor met turbo) waardoor je een auto rijdt die ook de rest van het jaar past bij je situatie!

Vraag een offerte aan

Je huidige auto inruilen doen we graag!

Drie redenen om voor de SEAT Leon 1.5 TSI te kiezen…

Alléén bij Zijm en ze staan al in bestelling…

  • 1.5 TSI motor met 130pk

    De krachtige 1.5 TSI motor is een nieuwe motor met veel vermogen. Niet alleen de 130pk maken het een soepele motor die ontspannen rijdt. Voornamelijk het koppel (200nm) maakt dat hij uitermate geschikt is voor het trekken van een caravan.

  • 1.400kg trekgewicht

    De SEAT Leon is een slimme aankoop wanneer je met een caravan op pad gaat. Niet in de laatste plaats omdat de SEAT Leon ook buiten de vakanties een auto is die bij je past. Het is een compacte en zuinige benzine want hoewel je op vakantie natuurlijk kilometers maakt hoeft dat de rest van het jaar helemaal niet zo te zijn. Een benzine motor is dan een goede keuze!

  • Nú met GRATIS trekhaak!

    Je kent het wel, je hebt je nieuwe auto uitgezocht, samengesteld en op papier laten zetten. De inruilwaarde van je huidige auto is bepaald en je gaat een handtekening zetten, maar… Je leest op internet dat je altijd nog wel een trekhaak kunt uitonderhandelen. Bespaar je de moeite! Bij Zijm krijg je de trekhaak er GRATIS bij.

Weet je genoeg? Wacht niet langer...

Heb je nog vragen?

Natuurlijk staan onze verkoopadviseurs voor je klaar. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Inruilen van je huidige auto doen wij graag en omdat we een hoop SEAT’s Leon besteld hebben kijken we graag samen naar de auto die het beste bij jou past!

Geïnteresseerd?

Onze verkopers zijn 6 dagen per week bereikbaar om u te helpen.

Wil je graag met één van ons om tafel?

Reviews van klanten

Bekijk al onze reviews

Nieuws over de SEAT Leon

Bekijk al het nieuws