Bedrijfswagens
Home Acties Rijschoolhouders kopen bij Zijm

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

1 juli - 31 augustus 2020

De les auto van het jaar 2020 is nu dichterbij dan ooit!

Een lesauto koop je bij Zijm. De SEAT Arona is namelijk verkozen tot lesauto van het jaar 2020. Rij-instructeurs konden testritten maken in bijna honderd nieuwe auto’s, waaronder de winnende Arona. Het is niet voor het eerst dat een SEAT tot Lesauto van het Jaar is uitgeroepen. In voorgaande jaren viel de SEAT Leon liefst twee keer in de prijzen en de SEAT Arona één keer. Dit bewijst maar weer: leren autorijden doe je in een SEAT!

  • Ibiza
  • Arona
  • Leon
  • Ateca
  • Tarraco
Image

Een lesauto koop je bij Zijm

Als rijschoolhouder wil je een auto de representatief is voor je klanten. Jongeren vinden het belangrijk in welke auto ze les krijgen, het is je visitekaartje. De prijs van de lessen wordt grotendeels bepaald door de kosten die gemoeid gaan met autorijden en daarom willen we rijschoolhouders tegemoet komen met extra voordeel. Hiervan kunnen we bijvoorbeeld de dubbele bediening inbouwen of het is een reservering die je kunt doen voor onderhoud. Maar het staat je natuurlijk vrij om het voordeel lekker in je zak te steken of op een andere manier te investeren in je rijschool.

Bekijk snel alle modellen

SEAT modellen

De Arona is verkozen tot Lesauto van het Jaar 2020 met de hoogste beoordeling van de rijschoolbranche: een 8.87. En daar zijn we trots op! Om dit te vieren, trakteren wij rijschoolhouders op €1.000 korting op elke Ibiza, Arona, Leon, Ateca en Tarraco*. Deze korting kan bijvoorbeeld worden ingezet om de inbouw van dubbele bediening te dekken. Zo rijd je onze top lesauto’s tijdelijk extra voordelig!

€1.000,- voordeel€1.000,- voordeel

Ibiza

v.a. € 15.950

Leon

v.a. € 24.950

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Lesauto van het jaar 2020 +

€1.000,- voordeel

 

 

€1.000,- voordeel

Arona

v.a. € 19.669

Ateca

v.a. € 31.550

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

 

 

De SEAT Arona

lesauto van het jaar 2020

In alles straalt de Arona zijn eigen stijl uit. Vóór zijn de driehoekig gevormde koplampen echte eyecatchers. De achterlichten maken gebruik van LED-technologie. Ook het interieur van de Arona is uitgesproken expressief. Horizontale lijnen benadrukken het ruimtelijke gevoel. De middenconsole is hoog geplaatst en knoppen en schakelaars zijn zodanig gepositioneerd dat de bestuurder nauwelijks nog zijn ogen van de weg hoeft te halen.

De SEAT Ateca

Doorkruis elke stadsjungle met de SEAT Ateca. Ontsnap even aan de drukte, leun achterover in je stoel en relax. Alles is aan boord om zoveel mogelijk van je autorit te genieten. Wat je bestemming ook is: in de SEAT Ateca voel je je thuis op de weg.

Vraag een vrijblijvende en persoonlijke offerte aan

*De actie geldt voor elke verkochte SEAT lesauto met een kentekenaanvraag t/m 31 augustus 2020. Het voordeel bestaat uit €1.000 inclusief BTW, bijvoorbeeld ter dekking van de kosten inbouw dubbele bediening.