0

Geen producten in je winkelmand.

FINAL SALE bij Zijm - Extra voordeel op alle occasions

7 - 31 december 2018

occasion eindejaarsactie

De occasion eindejaarsactie van Zijm. Jij bepaalt je eigen voordeel. Kies één van de drie voordelen en rijd voordelig het nieuwe jaar in!

  • Actie als volgt inruilbonus tot een max van € 1.000,-
  • Winterbanden set of trekhaak twv max € 1.000,-
  • GRATIS upgrade naar een Zijm Plus pakket (o.a. een jaar garantie i.p.v. 6 maanden)

 

 

FINAL SALE bij Zijm – Extra voordeel op alle occasions!

Jij bepaalt je eigen voordeel. Je hebt 3 keuzes om voordelig het nieuwe jaar in te rijden. Wij hebben altijd een ruime én diverse voorraad aan auto’s maar óók keuze in voorwaarden. Zo betaal je nooit teveel en kies je de voorwaarden die bij jou passen. Onze prijzen zijn altijd rijklaar prijzen maar… je kúnt ook kiezen voor een aanvullend garantiepakket! Daarmee kies je de zekerheid die past bij jou en je nieuwe occasion!

 

Kies je voordeel

 
  

Inruilbonus tot een max van

€ 1.000,-*

In combinatie met een afleverpakket.

Winterbanden set of trekhaak t.w.v. max

€ 1.000,-*

In combinatie met een afleverpakket.

GRATIS upgrade naar Zijm plus pakket (O.a. een jaar garantie i.p.v. 6 maanden)

 

*Bekijk de voorwaarden voor de hoogte  van het voordeel dat geldt op jouw nieuwe occasion!

 

Bekijk onze occasion voorraad

Bekijk de gehele voorraad >

 

 

Selecteer op prijs

Bekijk de gehele voorraad >

 

 
 
 

Tot € 10.000

Bekijk voorraad >

Tussen de € 10.000 – € 25.000

Bekijk voorraad >

Vanaf € 25.000

Bekijk voorraad >

 

 

VOORWAARDEN


De actie geldt op onze totale voorraad occasions. Bij aanschaf van een gebruikte wagen kun je kiezen uit één van de drie voordelen. De actie loopt t/m 31-12-2018. De hoogte van het voordeel wordt bepaald door de aanschafwaarde van je occasions namelijk:

1. Op occasions tot € 10.000,- aanschafwaarde geldt een inruilvoordeel van € 500,- óf een accessoire t.w.v. maximaal € 500,- (een set winterbanden of trekhaak) óf een upgrade van de standaard 6 maanden garantie naar een Zijm Plus pakket en daarmee een jaar garantie.

2. Op occasions van € 10.000,- tot € 25.000,- aanschafwaarde geldt een inruilvoordeel van € 750,- óf een accessoire t.w.v. maximaal € 750,- (een set winterbanden of trekhaak) óf een upgrade van de standaard 6 maanden garantie naar een Zijm Plus pakket en daarmee een jaar garantie.

3. Op occasions vanaf € 25.000,- aanschafwaarde geldt een inruilvoordeel van € 1.000,- óf een accessoire t.w.v. maximaal € 1.000,- (een set winterbanden of trekhaak) óf een upgrade van de standaard 6 maanden garantie naar een Zijm Plus pakket en daarmee een jaar garantie.