0

Geen producten in je winkelmand.

19 - 23 april 2019

Occasion voorjaarsactie

PAASVOORDEEL bij Zijm - Extra voordeel op alle occasions

De occasion voorjaarsactie van Zijm. Jij bepaalt je eigen voordeel. Kies één van de drie voordelen en rijd voordelig het nieuwe seizoen in!

  • Een inruilpremie oplopend tot maximaal € 1.000,-
  • GRATIS set winterbanden óf trekhaak t.w.v. max € 1.000,-
  • GRATIS Zijm Plus pakket (6 maanden garantie) óf een Zijm Premium pakket voor de prijs van een Plus pakket (12 maanden garantie)

U heeft nog….

 

Paasvoordeel bij Zijm – Extra voordeel op alle occasions!

Jij bepaalt je eigen voordeel. Je hebt 3 keuzes om voordelig de zomer in te rijden. Wij hebben altijd een ruime én diverse voorraad aan auto’s maar óók keuze in voorwaarden. Zo betaal je nooit teveel en kies je de voorwaarden die bij jou passen. Onze prijzen zijn altijd rijklaar prijzen maar… je kúnt ook kiezen voor een aanvullend garantiepakket! Daarmee kies je de zekerheid die past bij jou en je nieuwe occasion!

De Voorwaarden

De actie geldt op onze totale voorraad occasions. Bij aanschaf van een gebruikte wagen kun je kiezen uit één van de drie voordelen. De hoogte van het voordeel wordt bepaald door de aanschafwaarde van je occasions.

Bekijk de voorwaarden >

Kies je voordeel

1

2

3

Inruilbonus tot een max van

€ 1.000,-*

In combinatie met een afleverpakket.

Winterbanden set of trekhaak t.w.v. max

€ 1.000,-*

In combinatie met een afleverpakket.

GRATIS Zijm pakket en upgrade naar

Zijm premium
(o.a. één jaar garantie i.p.v. 6 maanden)

*Bekijk de voorwaarden voor de hoogte  van het voordeel dat geldt op jouw nieuwe occasion!

 

Bekijk onze occasion voorraad

Bekijk de gehele voorraad >

 

 

Selecteer op prijs

Bekijk de gehele voorraad >

 

 
 
 

Tot € 10.000

Bekijk voorraad >

Tussen de € 10.000 – € 25.000

Bekijk voorraad >

Vanaf € 25.000

Bekijk voorraad >

 

 

VOORWAARDEN


De actie geldt op onze totale voorraad occasions. Bij aanschaf van een gebruikte wagen kun je kiezen uit één van de drie voordelen. De actie loopt van 19-04-2019 t/m 22-04-2019. De hoogte van het voordeel wordt bepaald door de aanschafwaarde van je occasions namelijk:

1. Op occasions tot € 10.000,- aanschafwaarde geldt een inruilvoordeel van € 500,- óf een accessoire t.w.v. maximaal € 500,- (een set winterbanden of trekhaak) óf keuze uit een GRATIS Zijm Plus pakket met 6 maanden garantie of een Zijm Premium pakket voor de prijs van een plus pakket (met 12 maanden garantie!)

2. Op occasions van € 10.000,- tot € 25.000,- aanschafwaarde geldt een inruilvoordeel van € 750,- óf een accessoire t.w.v. maximaal € 750,- (een set winterbanden of trekhaak) óf keuze uit een GRATIS Zijm Plus pakket met 6 maanden garantie of een Zijm Premium pakket voor de prijs van een plus pakket (met 12 maanden garantie!)

3. Op occasions vanaf € 25.000,- aanschafwaarde geldt een inruilvoordeel van € 1.000,- óf een accessoire t.w.v. maximaal € 1.000,- (een set winterbanden of trekhaak) óf keuze uit een GRATIS Zijm Plus pakket met 6 maanden garantie of een Zijm Premium pakket voor de prijs van een plus pakket (met 12 maanden garantie!)