Bedrijfswagens
Home Acties Ontspannen de zomer tegemoet

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

3 juni - 31 augustus 2020

Ontspannen de zomer tegemoet

Ga ontspannen de zomer in met de Audi zomercheck. Voor slechts € 20 controleren wij uw Audi zorgvuldig op 17 essentiële punten zoals de remmen, banden, verlichting, airco en vloeistoffen. Na de Audi zomercheck weet u precies hoe uw auto er technisch voor staat en heeft u inzicht in mogelijk toekomstig onderhoud of reparaties.

  • Audi zomercheck € 20
  • Controle op 17 essentiële punten
  • Audi luchtverfrisser cadeau
Image
Image

Ga ontspannen de zomer in met de Audi zomercheck. Voor slechts € 20 controleren wij uw Audi zorgvuldig op 17 essentiële punten zoals de remmen, banden, verlichting, airco en vloeistoffen.

Na de Audi zomercheck weet u precies hoe uw auto er technisch voor staat en heeft u inzicht in mogelijk toekomstig onderhoud of reparaties.

Al voor € 20 plant u een check

Laat u een Audi zomercheck voor € 20 uitvoeren, dan krijgt u tijdelijk een Audi luchtverfrisser cadeau. De Audi luchtverfrisser heeft een waarde van € 17,95 en is navulbaar.

Image

Het is bijna niet meer voor te stellen dat er een tijd was dat we zonder navigatie reden. Tegenwoordig vinden wij onze weg met behulp van het navigatiesysteem in binnen- en buitenland. Belangrijk is wel om regelmatig uw systeem te updaten met nieuw, bijgewerkt kaartmateriaal met onder meer nieuwe wegen en Points of Interest zoals restaurants. Voor meer comfort en ontspannen rijden.

Navigatie update

In combinatie met een airco- of reguliere onderhoudsbeurt kost een update van uw navigatie geen € 199 maar slechts € 99.

Deze acties zijn geldig tot en met 31 augustus 2020 of zolang de voorraad strekt.