Bedrijfswagens
Home Acties ŠKODA Gratis DSG-automaat

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

21 september - 30 november 2020

Tijdelijk op de OCTAVIA EN SUPERB: GRATIS DSG automaat

Koop je nu een OCTAVIA of SUPERB? Dan is de DSG-automaat tijdelijk helemaal gratis. Koop je een SCALA of KAMIQ? Dan profiteer je van hoge kortingen!

Image

Profiteer nu tijdelijk van een gratis DSG-automaat.

Het is goed zakendoen met ŠKODA. Koop je nu een OCTAVIA óf een SUPERB? Dan is de DSG-automaat tijdelijk helemaal gratis. Koop je een SCALA of KAMIQ dan ontvang je een fijne korting!

DSG staat voor Direct Shift Gear. Deze automaat met ingebouwde dubbele koppeling maakt het mogelijk om vrijwel ononderbroken, zeer comfortabel en efficiënt van versnelling te wisselen. Dat maakt het de perfecte aanvulling op jouw nieuwe ŠKODA .

Vraag direct een scherpe offerte aan!

Pluspunten van de DSG-automaat.

Extra snel optrekken.

De soepele schakel tussen de versnelling zorgt ervoor dat er zo goed als geen tijdsverlies is bij het schakelen. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG-automaat heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Daardoor trek je een stuk sneller op met een DSG-automaat dan met een normale automaat.

Sportieve rijervaring.

Die korte schakelmomenten zorgen niet alleen voor een minder hoog verbruik en een snellere acceleratie, maar ook voor een extra sportieve rijbeleving. Hij schakelt vloeiend terug als je afremt voor een bocht en schakelt vervolgens weer vloeiend op bij het uitkomen van de bocht. Afhankelijk van het model kan je ook zelf schakelen met behulp van de flippers achter het stuur of met de knoppen op het stuur.

Image

 

Ervaar nu zelf het comfort van een DSG automaat!

Plan hier jouw proefrit in

 

GRATIS DSG

GRATIS DSG

OCTAVIA

OCTAVIA COMBI

Offerte aanvragenOfferte aanvragen

GRATIS DSG

GRATIS DSG

SUPERB

SUPERB COMBI

Offerte aanvragenOfferte aanvragen

Van € 1.800 voor € 990

Van € 1.800 voor € 1500

SCALA

KAMIQ

Offerte aanvragenOfferte aanvragen