0

Geen producten in je winkelmand.

1 november 2018 - 31 maart 2019

Vakkundige Audi wintercontrole

Maak uw auto winterklaar.

Klaar voor de winter? Wees ook in de winter verzekerd van een veilige en comfortabele rit en plan direct een Audi Wintercheck

Maak nu uw afspraak.

Uw Audi winterproof

Om er zeker van te zijn dat uw Audi u veilig de winter door brengt is de Audi wintercheck de ideale voorbereiding. Voor €19,95 wordt uw Audi op 39 essentiële onderdelen gecontroleerd. Banden, remmen, accu, verwarming en ruitenwissers worden allemaal grondig nagekeken. Ook worden de carrosserie, het onderstel en de verlichting gecontroleerd. Niets wordt over het hoofd gezien. Natuurlijk vult uw Audi-dealer indien noodzakelijk de vloeistoffen zoals olie, koel- en ruitensproeiervloeistof gratis bij.

Na de Audi Wintercheck weet u precies hoe uw auto er technisch voor staat en heeft u inzicht in mogelijk toekomstig onderhoud of reparaties. Zo laat u zich niet verrassen door de winter.

Maak nu uw afspraak.

Winterbanden

Altijd de juiste band! Banden zijn een essentieel onderdeel van uw Audi. Bij Audi kunt u terecht voor het monteren van uw winterbanden: banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarmee kunt u met een goed gevoel en de juiste grip de weg op.


 

 

Complete lichtmetalen
wintersets.

Wil je jouw winterbanden direct op mooie lichtmetalen velgen? Dan profiteer je nu van extra scherp geprijsde wintersets.

Ga deze winter veilig én stijlvol de weg op.

 

 

Plan een afspraak >

 

Combineer je banden met nieuwe velgen.

Toe aan nieuwe banden? Kijk dan ook eens naar de complete bandensets. Met deze banden inclusief velgen ga je in de zomer én winter stijlvol de weg op. Daarnaast bespaar je kosten, doordat de banden niet gedemonteerd hoeven te worden bij een bandenwissel. Uiteraard kun je één van de twee bandensets opslaan bij je Audi dealer.