0

Geen producten in je winkelmand.

1 november 2018 - 31 maart 2019

Vakkundige SEAT wintercontrole op 30 punten

Maak je auto winterklaar.

Klaar voor de winter? Wees ook in de winter verzekerd van een veilige en comfortabele rit en plan direct een SEAT Wintercheck

Maak nu je afspraak.

De hoogtepunten van de winter ontdekken.

Sneeuw is tenslotte ook maar water. Dus blijf jij straks binnen als de sneeuw valt en wacht je tot het voorbij is óf ga je naar buiten en pak je het moment? Om alle hoogtepunten van de winter te ontdekken heeft SEAT de Ski Lover Acties. Met deze extra voordelige en complete acties ben je straks op en top voorbereid om zorgeloos op pad te gaan. Waar jouw SEAT je ook heenbrengt. Bij de wintercheck wordt jouw SEAT gecontroleerd op maar liefst 30 punten en worden de vloeistoffen gratis bijgevuld. En om het extra aangenaam te maken, krijg je nu een unieke SEAT fleecedeken cadeau!

 

Maak nu je afspraak.

Complete winterwielensets vanaf € 595

Geef ook in de winter je SEAT een mooie uitstraling met onze complete winterwielen sets. Voorzien van originele SEAT lichtmetalen velgen en winterbanden met de beste grip. Zo combineer je looks met de grip die je nodig hebt om de winter echt te ontdekken en veilig te trotseren.

 

 

Plan in vanaf € 595,- >

Combineer je banden met nieuwe velgen.

Toe aan nieuwe banden? Kijk dan ook eens naar de complete bandensets. Met deze banden inclusief velgen ga je in de zomer én winter stijlvol de weg op. Daarnaast bespaar je kosten, doordat de banden niet gedemonteerd hoeven te worden bij een bandenwissel. Uiteraard kun je één van de twee bandensets opslaan bij je SEAT dealer.