Bedrijfswagens
Zijm Acties Volkswagen aircocheck

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

14 mei - 30 juni 2020

Volkswagen Aircocheck: fris het voorjaar in

Jaarlijks neemt de koelcapaciteit van de airco van je auto af. Daarom adviseren wij om regelmatig de airconditioning van je Volkswagen te onderhouden en bij te vullen.

  • Voorkom schade
  • Altijd optimale werking van het aircosysteem
  • Koele en schone lucht in jouw auto
Image

Airco onderhoud voor je Volkswagen

De airco houd je niet alleen in de zomer lekker koel maar helpt in de winter ook tegen het beslaan van de ruiten. Ook filtert je airco alle vieze stoffen van buiten, zoals uitlaatgassen, pollen en stof. Je airco zorgt dus niet alleen voor een fijne temperatuur maar ook voor een heerlijke frisse lucht.

Alleen een check?

Door de airconditioning van jouw Volkswagen tijdig te laten checken, voorkom je tijdrovende en kostbare schade aan de airco. De compressor, leidingen en filters worden gecontroleerd. Aan de hand van een temperatuurmeting wordt gekeken of de airco nog naar behoren werkt.

Blijkt dat onderhoud nodig is, dan is de check helemaal gratis.

 

Airco-tips

Als je tussen de airco-onderhoudsbeurten in zelf goed zorgt voor je airco, voorkom je onnodig hoge reparatiekosten. Deze drie tips helpen je op weg!

  1. Gebruik je airco het hele jaar door. Door je airco in de winter ook af en toe aan te zetten hou je het systeem in goede conditie. Zo voorkom je lekkages en reparatiekosten.
  2. Schakel je airco 5 minuten voordat je jouw bestemming bereikt uit. Dit geeft het koudemiddel de kans om op te drogen en ontstaan er geen nare luchtjes.
  3. Zet in de zomer na stilstand van jouw auto eerst alle ramen tijdelijk open, zodat de hete lucht direct kan ontsnappen. De auto is hierdoor sneller koel en de airco hoeft veel minder hard te werken.

 

Waarom aircoservice?

  • Verwijdert bacteriën en schimmels
  • Altijd een optimale koelprestatie
  • Voorkom dure reparatie aan je airco-compressor
  • Geen muffe geurtjes meer

 

Liever een complete airco onderhoudsbeurt?

Dit gebeurt er tijdens de Volkswagen aircoservice

Plan eenvoudig online uw werkplaatsafspraak in