Bedrijfswagens
Zenna Acties Volledig airco-onderhoud bij Audi Zenna

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

31 maart - 31 mei 2020

Volledig airco-onderhoud bij Audi Zenna

Uw complete aircosysteem gecontroleerd, onderhouden en voorzien van een volledige geurbehandeling vanaf slechts € 139,-.

  • Een stuk frisser op weg als de zomer begint
  • Tijdig regulier onderhoud van uw airco kan duur onderhoud op de lange(re) termijn voorkomen
Image

Airco-onderhoud

Vanaf slechts € 139,-

Uw complete aircosysteem gecontroleerd, onderhouden en voorzien van een volledige geurbehandeling vanaf slechts € 139,-. Ook voor de controle en het onderhoud van uw aircosysteem kunt u rekenen op Audi Top Service. En dat service op het hoogste niveau op een verrassend aantrekkelijk prijsniveau kan plaatsvinden bewijzen we graag.

Maak nu een afspraak voor compleet onderhoud van het aircosysteem inclusief geurbehandeling vanaf slechts € 139,-.

Zo houden we uw aircosysteem in topconditie.

► Aircocheck:
Natuurlijk moet eerst worden vastgesteld of uw airco-onderhoud nodig heeft. Een monteur kan dat aan de hand van een checklist makkelijk controleren. Zijn er problemen? De monteur verhelpt ze als u de offerte heeft ingezien en goedgekeurd.

► Airco-geurbehandeling:
Deze geurbehandeling verwijdert niet alleen vieze luchtjes uit uw airconditioning, maar ook micro-organismen. De airco ruikt niet meer muf en gezondheidsrisico’s die kleven aan een niet schone airco worden beperkt. Een goed interval om dit te doen is 1x per jaar.

► Airco-onderhoudsbeurt:
Een aircosysteem verliest gedurende zijn levensduur kleine beetjes koudemiddel. Als de hoeveelheid aanwezig koudemiddel te laag wordt zal de werking van de airco sterk afnemen en kan dit zelfs tot schade leiden. Bij het uitvoeren van de airco-onderhoudsbeurt wordt het systeem uitgebreid gecontroleerd op lekdichtheid, eventueel aanwezig vocht wordt verwijderd. Nadat het systeem weer is afgevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel, olie en detectievloeistof werkt hij weer als nieuw! Bij constatering van een defect of lekkage kan de monteur deze verhelpen, uiteraard pas als u de offerte heeft ingezien en goedgekeurd.