Bedrijfswagens
Home Acties Voordelig een SEAT private leasen

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

1 juli - 11 augustus 2020

Niet denken. Maar gaan.

Kies voor SEAT private lease en rijd snel weg in jouw nieuwe SEAT, voor een scherpe all-in prijs. Je hoeft alleen de brandstof nog maar te betalen!

 • Private lease een SEAT vanaf € 249 p/m
 • Jij de brandstof, wij de rest
 • Bereken vrijblijvend jouw maandbedrag uit
Image

Kies voor SEAT Private Lease

5 redenen waarom jouw nieuwe auto een SEAT wordt:

 1. Een Private Lease auto voor een scherpe all-in prijs.
 2. Inclusief pechhulp onderweg.
 3. In onderhoud bij jouw SEAT dealer Zijm.
 4. Makkelijk opzegbaar als je het door persoonlijke omstandigheden niet meer kunt betalen.
 5. Minder kilometers gereden dan waar je voor betaalt? Dan krijg je geld terug.

Onze Private Lease actiemodellen

Niet denken. Maar gaan.

Image

SEAT Mii electric

Private lease vanaf € 399* p/m

 • Jouw green urban reisgenoot
Image

SEAT Ibiza

Private lease vanaf € 249* p/m

 • Al 30 jaar een icoon
Image

SEAT Arona

Private lease vanaf € 319* p/m

 • De compacte SUV voor in de stad
Image

SEAT Leon

Private lease vanaf € 369* p/m

 • De high-tech hatchback
Image

SEAT Leon Sportstourer

Private lease vanaf € 409* p/m

 • De sportieve station
Image

SEAT Ateca

Private lease vanaf € 622* p/m

 • Onze derde en grootste SUV

Eerst meer weten over private lease? Dat kan!

Private lease is een term die steeds vaker voorbijkomt. Maar wat is het nou precies? Wij hebben alles wat je moet weten over private lease gebundeld in één e-book. Handig, toch? In ons e-book lees je de feiten en fabels over private lease, krijg je praktische tips bij private lease, kom je meer te weten over elektrisch leasen en beantwoorden wij de meest gestelde vragen over private lease. Twijfel je nog over private leasen? Wacht dan niet langer en download het e-book!

Waarom SEAT Private Lease?

SEAT Private Lease is geen gewone leasing. Het is SEAT Lease maar dan voor iedereen. Dus ook als je geen bedrijf hebt, kun je gewoon genieten van alle voordelen. Zie het als een soort abonnement die je afsluit. Private lease bij SEAT betekent simpelweg: extra voordelig met een nieuwe auto méér genieten van het leven. Jij rijdt een splinternieuwe SEAT, maar de auto blijft van ons. Daardoor betaal je maar één maandbedrag, en sta je niet voor verrassingen. De kosten zijn gebaseerd op hoeveel kilometers je wilt rijden en de gekozen periode van je abonnement. Jij regelt vervolgens zelf alleen nog de benzine, de rest doen wij. Het aan ons toegekende Keurmerk Private Lease geeft jou daar nog extra zekerheid over. Is je private lease abonnement afgelopen? Dan lever je gewoon je auto weer in. Of je leaset weer een andere, splinternieuwe SEAT. Over flexibiliteit en gemak gesproken..

 

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden (bij Mii electric op basis van 60 maanden), 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Gelderland. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.