Bedrijfswagens
Home Acties Voordelig een SEAT private leasen
 • Geen producten in je winkelmand.

1 september - 31 oktober 2021

Niet denken. Maar gaan.

Kies voor SEAT private lease en rijd snel weg in jouw nieuwe SEAT, voor een scherpe all-in prijs. Je hoeft alleen de brandstof nog maar te betalen!

 • Nú bij Zijm al vanaf € 325* p/m
 • Jij de brandstof, wij de rest
 • Bereken vrijblijvend jouw maandbedrag uit
Image

Kies voor SEAT Private Lease

5 redenen waarom jouw nieuwe auto een SEAT wordt:

 1. Een Private Lease auto voor een scherpe all-in prijs.
 2. Inclusief pechhulp onderweg.
 3. In onderhoud bij jouw SEAT dealer Zijm.
 4. Makkelijk opzegbaar als je het door persoonlijke omstandigheden niet meer kunt betalen.
 5. Minder kilometers gereden dan waar je voor betaalt? Dan krijg je geld terug.

Kies uit de volgende modellen

Image

SEAT Mii electric

Private lease vanaf € 423 p/m

 • Jouw green urban reisgenoot
 • Andere tijden, ander vervoer: de Mii electric brengt je overal
Image

SEAT Ibiza

Private lease vanaf € 325 p/m

 • Al 30 jaar een icoon
 • Vanaf € 325,- p/m
 • Sportief met de nieuwste technieken
Image

SEAT Arona

Private lease vanaf € 359 p/m

 • Hoge instap maar toch sportief
 • Compact formaat dus lekker handelbaar
 • De betaalbare SUV van SEAT
Image

SEAT Leon

Private lease vanaf € 379 p/m

 • De high-tech hatchback
 • De meest verkochte SEAT ooit!
 • Maak je buurman jaloers met een Leon op de oprit
Image

SEAT Leon Sportstourer

Private lease vanaf € 399 p/m

 • De sportieve station
 • Veel gekozen door jonge gezinnen
 • Veel laadruimte biedt veel gemak
Image

SEAT Ateca

Private lease vanaf € 501 p/m

 • De ultieme SUV voor de urban jungle
 • Nieuwe looks, nieuwe tech en nieuwe charmes
 • Completer dan ooit
Image

SEAT Tarraco

Private lease vanaf € 658 p/m

 • Onze derde en grootste SUV
 • Dé SUV voor iedereen
 • Slimmer, innovatiever en ruimer

Eerst meer weten over private lease? Dat kan!

Private lease is een term die steeds vaker voorbijkomt. Maar wat is het nou precies? Wij hebben alles wat je moet weten over private lease gebundeld in één e-book. Handig, toch? In ons e-book lees je de feiten en fabels over private lease, krijg je praktische tips bij private lease, kom je meer te weten over elektrisch leasen en beantwoorden wij de meest gestelde vragen over private lease. Twijfel je nog over private leasen? Wacht dan niet langer en download het e-book!

Image

Waarom SEAT Private Lease?

SEAT Private Lease is geen gewone leasing. Het is SEAT Lease maar dan voor iedereen. Dus ook als je geen bedrijf hebt, kun je gewoon genieten van alle voordelen. Zie het als een soort abonnement die je afsluit. Private lease bij SEAT betekent simpelweg: extra voordelig met een nieuwe auto méér genieten van het leven. Jij rijdt een splinternieuwe SEAT, maar de auto blijft van ons. Daardoor betaal je maar één maandbedrag, en sta je niet voor verrassingen.

 

De kosten zijn gebaseerd op hoeveel kilometers je wilt rijden en de gekozen periode van je abonnement. Jij regelt vervolgens zelf alleen nog de benzine, de rest doen wij. Het aan ons toegekende Keurmerk Private Lease geeft jou daar nog extra zekerheid over. Is je private lease abonnement afgelopen? Dan lever je gewoon je auto weer in. Of je leaset weer een andere, splinternieuwe SEAT. Over flexibiliteit en gemak gesproken..

Hoe sluit je een SEAT Private lease abonnement af?

Zo rijd jij in no-time in je nieuwe SEAT.

Veelgestelde vragen

Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar (op verwachte einddatum) SEAT Private Lease aanvragen. Na aanvraag beoordelen wij of SEAT Private Lease een verstandige keuze is of niet. Lees hier meer of Private Lease een verstandige keuze is voor jou.

SEAT Private Lease en SEAT Abonnement zijn twee verschillende benamingen voor hetzelfde product. SEAT Private Lease en SEAT Abonnement zijn dus hetzelfde

Wat je vaste maandbedrag is bij SEAT Private Lease is afhankelijk van het aantal kilometer dat je per jaar verwacht te gaan rijden. Ook de duur van de overeenkomst heeft effect op het bedrag. Je kunt kiezen voor een looptijd van 24, 36 of 48 maanden.

Iedereen met een voor de betreffende auto geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd.

Het is mogelijk om SEAT Private Lease vroegtijdig te beëindigen. Afhankelijk van de verstreken looptijd worden er wel kosten in rekening gebracht voor het vroegtijdig beëindigen van de lopende overeenkomst.

Heb je een private leasecontract afgesloten na 1 februari 2016?

Dan betaal je maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Mocht je het contract al in het eerste jaar beëindigen, dan betaal je voor de resterende maanden van dit eerste jaar 100% van de leasetermijnen. Daarna betaal je 40% van de resterende termijnen tot aan het eind van de looptijd.

Heb je een private leasecontract afgesloten vòòr 1 februari 2016?

Dan wordt de hoogte van het bedrag dat je moet betalen om het contract eerder te beëindigen, vastgesteld op basis van de handelswaarde van de auto en de boekwaarde plus (maximaal) 25% van de resterende maandtermijnen.

Om te controleren of SEAT Private Lease financieel een verstandige keuze is raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van SEAT Private Lease navragen of er al een of meerdere krediet(en) lopen. Wij laten SEAT Private Lease als kredietovereenkomst registreren bij BKR. Dit kan invloed hebben op de toekomstige leencapaciteit. Het bedrag dat bij het BKR geregistreerd wordt communiceren wij vooraf op de leaseovereenkomst.

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Gelderland. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod is geldig tot en met 31 oktober 2021 of zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.