Bedrijfswagens
Home Acties Vooruitzien is regeren.
  • Geen producten in je winkelmand.

16 december 2021 - 31 januari 2022

Vooruit zien is regeren.

De levertijden lopen op en dat zal volgend jaar nog zeker zo blijven. Start dus op tijd met je oriëntatie op een nieuwe Audi. Wij helpen je graag timen óf reserveer vast jouw productieplek zodat je volgend jaar thuiskomt in je nieuwe Audi!

  • Levertijden lopen op
  • Reserveer jouw productieplek voor 2022
  • Check wanneer jouw lease-contract verloopt
  • Download onze levertijden indicaties
Image

Levertijden lopen op en productie is gelimiteerd. Gaat jouw leasecontract verlopen in 2022? Wacht dan niet totdat je mag bestellen maar reserveer vast je productieplek. Wij zorgen dan dat die plek tijdig verzilverd wordt zodat je komend jaar jouw nieuwe Audi kunt rijden. Wanneer verloopt jouw leasecontract?

Wanneer verloopt jouw leasecontract?

Laat het ons weten en wij informeren je wanneer de bestelling doorgezet moet worden om komend jaar in jouw nieuwe Audi te rijden. Zo kom jij thuis in je nieuwe Audi.

Image

Vooruit zien is regeren

Kies bijvoorbeeld voor een reservering op de Audi A3 Sportback. Wij houden je op de hoogte en zorgen in samenspraak dat we jouw Audi op tijd bestellen.

Wanneer mag jij?

Veel van onze zakelijke klanten die een Audi leasen weten precies wanneer hun contract verloopt. En jij? Laat het ons weten en we helpen je herinneren op tijd te bestellen.

Weet jij al wat je in 2022 wilt gaan rijden?

Het is in elke branche aan de gang: chiptekorten. Het zorgt voor veel onduidelijkheid en die nemen wij graag weg. Er is namelijk veel mogelijk alleen moet je er op tijd bij zijn! Zo gaan wij onze bestellingen voor 2022 al plaatsen bij de fabriek en daar kun jij gebruik van maken. Reserveer jouw productieplek, geef aan welk model je voorkeur heeft en wij trekken aan de bel zodra we hem definitief moeten maken.

Reserveer jouw Audi voor 2022

Door een productieplek te reserveren kunnen wij vast richting geven aan onze bestelling. Je zit nergens aan vast en wij houden je de op de hoogte zodat je de bestelling op tijd doorzet en je in 2022 in je nieuwe Audi rijdt!

Is er dan helemaal geen voorraad?

Natuurlijk hebben we óók nog voorraad, maar niet zoveel als je gewend bent. We hebben naast alle klantbestellingen ook verschillende Audi modellen voor onze voorraad in bestelling staan. Elke week komt er weer wat binnen maar elke week zijn er ook klanten die direct een Audi afnemen. Bekijk onze voorraad online en vraag je offerte aan, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden.