Bedrijfswagens
Home Acties Winterklaar acties van Zijm SEAT
  • Geen producten in je winkelmand.

1 oktober 2021 - 28 februari 2022

Goed aangekleed de winter in

Met de winterklaar acties van SEAT ben jij klaar voor de winter. Stap in, want met winterbanden en andere winterse accessoires houdt geen enkele winterse bui jou meer tegen.

Image

Kom maar op, winter!

Beslagen autoruiten, handschoenen en sjaals – de winter staat bijna voor de deur. Maar dat is geen reden om binnen te blijven! Of het nu stormt, regent of vriest, met een goeie set winterbanden en de juiste winterse accessoires zijn jij en jouw SEAT klaar om de winter te trotseren. Check hier onze scherpe deals of maak direct een afspraak in onze werkplaats, dan ben jij helemaal klaar voor de koudste maanden van het jaar.

Image
Is jouw SEAT winter-proof?

Doe de wintercheck

Laat jouw SEAT op 20 belangrijke punten checken, zodat je zeker weet dat jij en jouw SEAT klaar zijn voor de winter. Normaal kost de wintercheck € 20, maar als jij al connected bent met jouw SEAT, dan is de SEAT Wintercheck volledig gratis¹.

Nog niet connected? Ontdek SEAT CONNECT of laat je auto tijdens de wintercheck voorzien van de My SEAT App & DataPlug: helemaal gratis.

Meer over Connected Car

 

Image
Bandenwissel

Goed aangekleed

Dat het weer in Nederland onvoorspelbaar is, hoeven we je vast niet te vertellen. Wil je zeker weten dat je deze winter veilig op pad kan, ook als het weer opeens omslaat? Plan tijdig de bandenwissel of vervang je versleten winterbanden. Met goede winterbanden rijd je een stuk veiliger bij sneeuw of gladheid en kom je niet voor verrassingen te staan.

Plan direct je wissel in

Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 oktober 2021 tot en met 28 februari 2022.

¹ De SEAT Wintercheck is gratis voor SEAT-rijders die al gebruik maken van de (af-fabriek) connectiviteit via SEAT CONNECT, achteraf connected zijn via de bluetooth DataPlug connectiviteit in de vorm van My SEAT App, deze laten installeren tijdens de wintercheck of SEAT CONNECT alsnog laten koppelen.

² Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij je autoverzekering geclaimd worden mits je WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor jou van toepassing is.