Bedrijfswagens
Home Acties Zorgeloos de winter door met Zijm ŠKODA

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

1 oktober 2020 - 28 februari 2021

Ga voorbereid de winter in

Maak jouw ŠKODA volledig winterklaar. Met de wintercheck rijd je met een gerust hart richting de sneeuw. Nu ontvang je bij je wintercheck een gratis opbergbox! Maar wees er snel bij want OP=OP. Wacht dus niet te lang en maak snel een afspraak voor de ŠKODA wintercheck bij Zijm.

  • Plan de wintercheck in voor slechts € 20 en krijg een ŠKODA opbergbox cadeau
  • Shop je ŠKODA winteraccessoire nu met 20% korting
Image
Image

Wintercheck

De winter komt er weer aan en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is voor de ŠKODA Wintercheck. Voor slechts € 20 controleren we je ŠKODA op 20 belangrijke punten. Bovendien krijg je bij een Wintercheck een gratis originele ŠKODA opbergbox. Met de ŠKODA Wintercheck voorkom je vervelende verrassingen en ga je veilig de winter in.

Plan je wintercheck

Tijdens de ŠKODA wintercheck worden de volgende punten gecheckt:

Banden & Remmen Licht & Zicht Accu & Dynamo Motor & Vloeistoffen Onderstel & Carrosserie

Wintersets

Sneeuw, regen en ijzel – je banden hebben nogal wat te verduren in de winter. Door het speciale profiel en de flexibele rubbersamenstelling houden winterbanden zich zelfs in de meest barre weersomstandighedengoed staande. Voor temperaturen onder de 7 graden raden wij winterbanden aan.

Bekijk onze winterset acties

 

Losse bandenwissel

Voor extra grip op de weg bij ijzel, gladheid en sneeuw zijn winterbanden onmisbaar. Zeker als je weet dat de kans op een ongeluk in de winter 6 keer hoger is dan in de zomer. Voor je veiligheid zijn ze daarom nu extra voordelig. Je kan er ook voor kiezen om een losse bandenwissel te doen. Dat betekent dat je geen velgen wisselt, maar alleen de banden.

Plan je bandenwissel

Gratis montage bij aanschaf van 2 Continental winterbanden!

Bij aanschaf van tenminste 2 nieuwe Continental winterbanden krijg je de montage van ons cadeau! Deze actie is alleen geldig in de maand november.

Veelgestelde vragen.

De Wintercheck duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt dus gerust wachten tot de check klaar is. Als je de auto liever later ophaalt, kan je dit uiteraard met de serviceadviseur afspreken.

Als tijdens de check blijkt dat jouw ŠKODA onderhoud of een reparatie nodig heeft, bespreekt de ŠKODA serviceadviseur dit eerst met je. Dan kan je zelf beslissen wanneer je een vervolgafspraak wilt inplannen.

Indien noodzakelijk worden de ruitensproeiervloeistof, motorolie en koelvloeistof bijgevuld.

De wintercheck is geldig van 1 november 2020 t/m 28 februari 2021. De continental winterbandenactie is geldig tot en met 30 november 2020. De aanbiedingen in de webshop zijn geldig t/m 28 februari 2021.