Bedrijfswagens
Home Acties Zorgeloos de winter door met Zijm Volkswagen

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

1 oktober 2020 - 28 februari 2021

Zorgeloos de winter door, nu met gratis rubberen mat!

Maak jouw Volkswagen volledig winterklaar. Met de wintercheck rij je met een gerust hart richting de sneeuw. Nu ontvang je bij je wintercheck een gratis rubberen mattenset! Maar wees er snel bij want OP=OP. Wacht dus niet te lang en maak snel een afspraak voor de Volkswagen Wintercheck bij Zijm. Nu ook een wintercheck voor je Volkswagen Bedrijfswagen voor € 16.50 ex. BTW. Nu ook met gratis mattenset en bijvullen van vloeistoffen indien nodig.

  • Plan de wintercheck in voor slechts € 20,-, nu met gratis rubberen mattenset
  • Wielenwissel voor € 39,-
Image

Tips voor rijden in de winter

Denk aan de kleine dingen, zodat je veilig op weg gaat

#1

Laten je huidige ruitenwissers strepen achter of maken ze lawaai bij gebruik? Dan is het tijd om je ruitenwissers te vervangen.

#2

Naast de juiste band is ook de juiste bandenspanning van belang. Hou het op peil door eens per maand de bandenspanning te meten.

#3

Bescherm je stoffen interieur door je veloursmatten tijdelijk te wisselen voor rubberen matten.

#4

Beslagen ramen? Zet je airco aan op de maximale stand, gericht op de voorruit. En zorg ervoor dat je ramen schoon zijn, dat voorkomt condens.

Ook je banden winterklaar.

 

Maximale veiligheid met winterbanden. Wielenwissel € 39,-

Onder de 7 graden hebben winterbanden meer grip en een kortere remweg. Laat je banden daarom op tijd omwisselen van zomer- naar winterbanden. Zo weet je zeker dat je deze winter met een gerust hart op pad kunt. Mooi meegenomen: alle winterbanden zijn tijdelijk extra scherp geprijsd.

 

Plan je wielenwissel

Plan in voor € 39,-

 

wintercheck banden

Complete lichtmetalen wintersets.

Wil je jouw winterbanden direct op lichtmetalen velgen? Dat kan, met de extra scherp geprijsde wintersets. Zo ga je niet alleen veilig, maar ook stijlvol de weg op. Uiteraard kun de bandenset die je dat seizoen niet gebruikt, in opslag zetten bij jouw Volkswagen dealer.

 

Bekijk onze complete lichtmetalen wintersets in de webshop.

Bekijk de lichtmetalen wintersets

 

Ga voorbereid op reis met de wintercheck

 

Veelgestelde vragen.

De Wintercheck duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt dus gerust wachten tot de check klaar is. Als je de auto liever later ophaalt, kan je dit uiteraard met de serviceadviseur afspreken.

Als tijdens de check blijkt dat jouw Volkswagen onderhoud of een reparatie nodig heeft, bespreekt de Volkswagen serviceadviseur dit eerst met je. Dan kan je zelf beslissen wanneer je een vervolgafspraak wilt inplannen.

Indien noodzakelijk worden de ruitensproeiervloeistof, motorolie en koelvloeistof bijgevuld.

*Winterbanden actie is geldig t/m 31 december 2020.
De Wintercheck en de aanbiedingen in de webshop zijn geldig t/m 28 februari 2021.