Bedrijfswagens
Home Acties Zorgeloos de winter door met Zijm Volkswagen

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

1 oktober 2020 - 28 februari 2021

Helemaal klaar voor de winter

Ook in de winter willen we dat je volop van je Volkswagen kunt genieten. Geen onverwachte verrassingen - dat houdt je hoofd koel en je auto warm. Wij helpen je met tips, checklists en accessoires voor jouw Volkswagen.

  • Plan de wintercheck in voor slechts € 20 - nu met gratis T1 Bulli tas
  • Wielenwissel voor € 39,-
Image

Tips voor rijden in de winter

Denk aan de kleine dingen, zodat je veilig op weg gaat

#1

Laten je huidige ruitenwissers strepen achter of maken ze lawaai bij gebruik? Dan is het tijd om je ruitenwissers te vervangen.

#2

Naast de juiste band is ook de juiste bandenspanning van belang. Hou het op peil door eens per maand de bandenspanning te meten.

#3

Bescherm je stoffen interieur door je veloursmatten tijdelijk te wisselen voor rubberen matten.

#4

Beslagen ramen? Zet je airco aan op de maximale stand, gericht op de voorruit. En zorg ervoor dat je ramen schoon zijn, dat voorkomt condens.

Ook je banden winterklaar.

 

Maximale veiligheid met winterbanden.

Onder de 7 graden hebben winterbanden meer grip en een kortere remweg. Laat je banden daarom op tijd omwisselen van zomer- naar winterbanden. Zo weet je zeker dat je deze winter met een gerust hart op pad kunt. Mooi meegenomen: alle winterbanden zijn tijdelijk extra scherp geprijsd.

 

Plan je wielenwissel voor € 39

Plan in voor € 39,-

 

wintercheck banden

Complete lichtmetalen wintersets.

Wil je jouw winterbanden direct op lichtmetalen velgen? Dat kan, met de extra scherp geprijsde wintersets. Zo ga je niet alleen veilig, maar ook stijlvol de weg op. Uiteraard kun de bandenset die je dat seizoen niet gebruikt, in opslag zetten bij jouw Volkswagen dealer.

 

Bekijk onze complete lichtmetalen wintersets in de webshop

Naar de webshop

Gratis montage bij aanschaf van 2 Continental winterbanden!

Bij aanschaf van tenminste 2 nieuwe Continental winterbanden krijg je de montage van ons cadeau! Deze actie is alleen geldig in de maand november.

Je remafstand uitgelegd

Als je een noodstop moet maken, wil je natuurlijk zo snel mogelijk stilstaan. Daarom moeten je remmen en banden altijd in topconditie zijn. Hiermee verkort je je remweg aanzienlijk. Koude en natte weersomstandigheden zorgen er daarnaast voor dat je banden andere capaciteiten moeten hebben dan bij warm, zomers weer. Daarom kun je in de winter het beste voor winterbanden kiezen. Deze voeren het water beter af en en hebben meer grip als het koud is. Dit scheelt je al snel enkele meters, wat precies het verschil kan maken in een noodsituatie.

Veelgestelde vragen.

De Wintercheck duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt dus gerust wachten tot de check klaar is. Als je de auto liever later ophaalt, kan je dit uiteraard met de serviceadviseur afspreken.

Als tijdens de check blijkt dat jouw Volkswagen onderhoud of een reparatie nodig heeft, bespreekt de Volkswagen serviceadviseur dit eerst met je. Dan kan je zelf beslissen wanneer je een vervolgafspraak wilt inplannen.

Indien noodzakelijk worden de ruitensproeiervloeistof, motorolie en koelvloeistof bijgevuld.

*Winterbanden actie is geldig t/m 31 december 2020. De Wintercheck en de aanbiedingen in de webshop zijn geldig t/m 28 februari 2021.