0

Geen producten in je winkelmand.

1 juni - 31 augustus 2019

Zorgeloos de zomer door met Zijm ŠKODA

De ŠKODA vakantiecheck nu met gratis backpack

Deze zomer ga je onbezorgd de (Europese) weg op met de ŠKODA Vakantiecheck. Zo geniet je zorgeloos van die welverdiende vakantie. Tijdens de vakantiebeurt wordt je ŠKODA gecheckt op alle essentiële punten.

 • gratis backpack T.W.V. € 39,95
 • Vakantiecheck
 • Airco onderhoudsberurt
 • Zomerbanden

Onbezorgd onderweg met de ŠKODA vakantiecheck

Je wilt natuurlijk goed voorbereid op vakantie gaan. Laat daarom je ŠKODA checken op alle essentiële punten, zoals airconditioning, motor, banden en remmen. De vakantiecheck is slechts € 19,95. Daarnaast ontvang je nu tijdelijk een gratis backpack bij je vakantiecheck (op=op). Handig om wat spulletjes in mee te nemen, voor als je op pad gaat. Maak direct een werkplaatsafspraak voor je vakantiecheck.

Maak een werkplaatsafspraak ›

 

De ŠKODA vakantiecheck

Klaar voor de zomer

 

Banden-acties

 

Is jouw ŠKODA toe aan nieuwe zomerbanden? Dat komt mooi uit, want op alle nieuwe zomer- en All Season-banden geldt nu extra veel korting. Bekijk nu de prijs van jouw bandenmaat in onze webshop en ontdek hoeveel jij kunt besparen.

 

Ontdek meer >

 

Op zoek naar zomerbanden?

Klik hier voor de wissel! Al vanaf € 71,-

Zomerbanden >

 

De volgende punten worden gecontroleerd met de vakantiecheck

✔ Accu
✔ Airconditioning
✔ Banden
✔ Deuren
✔ Koelsysteem
✔ Motorolie
✔ Remschijven
✔ Ruitenwissers/sproeiers
✔ Uitlaatsysteem
✔ Verlichting
✔ Verwarming
✔ Voorruit

ŠKODA vakantie tips

✔ Check de bandenspanning
✔ Doe een vakantiecheck
✔ Neem extra ruitenwisservloeistof mee

 

Mobiliteitsgarantie

Laat je je ŠKODA onderhouden bij een ŠKODA-garage, dan heb je recht op ŠKODA Mobiliteitsgarantie. Dit verzekert je 24/7 van gratis hulp in binnen- en buitenland. Nu ook inclusief hulp bij een lekke band of lege tank.

 

Mobiliteitsgarantie >

Houd je airco in topconditie.

 

De monteur voert de volgende zaken uit:

 • Bijvullen of vervangen koudemiddel
 • Temperatuurmeting
 • Druk- en lektest
 • Controle van pollenfilter
 • Reinigen airco- en ventilatiesysteem
 • Visuele controle
 • Controle van de bediening
 • Anti-geurbehandeling
 • Desinfectie van luchtkanalen (anti-schimmel)

Airco onderhoudsbeurt incl. geurbehandeling voor € 139.

Tijdens de airco onderhoudsbeurt vult de monteur het koudemiddel van je airco bij. Dat zorgt ervoor dat de koelcapaciteit van je airco weer als nieuw is. Maar dat is niet het enige wat de monteur doet.

 

Plan jouw airco onderhoudsbeurt >

Aircocheck € 19,95

Dankzij de aircocheck weet jij waar je airco aan toe is. We controleren onder andere de temperatuur en druk van het systeem én voeren een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uit. Kan jouw airco wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan adviseren we een airco onderhoudsbeurt.

 

Plan jouw aircocheck >

 

Profiteer van veel voordeel op accessoires.

 

 
 
 
 

Dakdragers

ŠKODA dakdragers vormen de ideale basis om extra bagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Een fietshouder, ski- en snowboardhouder of een ski- en bagagekoffer in verschillende maten zijn allemaal gemakkelijk op de ŠKODA dakdragers te monteren.

Bagagebox

Bagagebox, 340 liter, matzwart. Met deze bagagebox hoeft u niks meer thuis te laten. De dakkoffer heeft een aangepast design voor nog efficiënter ruimtegebruik.

Fietsendrager

Met deze fietsendrager vervoert gemakkelijk twee fietsen naar elke plek. Deze fietsendrager is kantelbaar, waardoor de laadruimte toegankelijk blijft. De drager is eenvoudig op de trekhaak te plaatsen en af te sluiten, om diefstal te voorkomen.

Navigatie

Bepaal altijd de beste route naar uw bestemming met behulp van uw navigatiesysteem. De SD-geheugenkaart met navigatie voor uw auto bevat een update van de wegeninformatie voor Europa.

Veel modellen
nu voor € 199,-

Van € 249.

Nu voor € 199.

Van € 369.

Nu voor € 279.

Van € 149.

Nu voor € 99.

Bestel direct > Bestel direct >Bestel direct >Bestel direct >

 

 
 
 
 

Trolley

Hard-case trolley met 4 wielen, ergonomische handgrepen en verzonken TSA-slot voor meer veiligheid van uw persoonlijke bezittingen tijdens het reizen.

Fiets helm

Professionele helm in een matte afwerking. De helm is versterkt door een intern aluminium skelet. Helmvoeringen kunnen worden gewassen.

Powerbank

De ŠKODA powerbank heeft een slank ontwerp met een laadcapaciteit van 5 000 mAh. De oplader heeft twee USB-poorten, DC5V-slot en een LED-batterijstatusindicator.

Koelbox

Ideaal voor het koelhouden van uw eten en drinken tijdens de rit. Houdt uw etenswaren lekker en vers, zodat u hier op ieder moment van kunt genieten.

 

Nu voor € 129.

Van € 69,95.

Nu voor € 59,95.

 

Nu voor € 14,95.

Van € 165.

Nu voor € 150.

Bestel direct > Bestel direct >Bestel direct >Bestel direct >