Bedrijfswagens
Home Zakelijk een auto leasen bij Zijm

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Een nieuwe auto rijdt pas echt lekker als hij óók financieel goed zit!

Kijk je al uit naar je nieuwe Volkswagen? Of liever een occasion? Nog heel even en hij staat bij je voor de deur. De vraag is alleen nog; hoe ga je deze aanschaffen?

Voor een vast bedrag per maand kun je bij ons een auto zakelijk leasen, zonder deze te bezitten. O.a. verzekering, wegenbelasting en reparaties zijn hierbij inbegrepen. Kies jij de leasevorm die bij jou past, dan regelt de leasemaatschappij de rest!

 

 

Advies op maat?

Hi, ik ben Mark Puijpe. Is koop aantrekkelijk? Of leasing? Wilt u zelf onderhoud regelen of doen wij dat voor u? En welk personeel heeft u dat een zakelijke auto rijdt? Of u nu wagenparkbeheerder bent, directeur van een MKB of ZZP’er. Ik geef je advies op maat.

Advies van Mark

 

Wat is zakelijk leasen?

Wanneer je voor je werk veel moet rijden, kan jouw werkgever, of kan jij ervoor kiezen om zakelijk een auto te leasen. Dit kan als zzp’er, als mkb’er, maar ook wanneer je een wagenparkbeheerder van een grotere vloot bent. Bij Zijm kies je uit een ruime selectie auto’s die geschikt zijn voor zakelijk leasen. Denk bijvoorbeeld aan de Passat Comfortline Business. Wij zorgen ervoor dat jij de auto kunt leasen van jouw wensen. Door te kiezen voor zakelijk leasen rijd je een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Hierdoor heb je als ondernemer zekerheid over de kosten en kan je zorgeloos de weg op.

 

 

Voordelen van zakelijk leasen.

  • Vooraf bepaald maandtarief
  • Geen omkijken naar reparatie en onderhoud
  • Overzichtelijke administratie

 

 

Bekijk ook:

Financieren.

Slim vermogen opbouwen. Een eigen bus tegen een scherp maandbedrag.

Er nog niet uit?

Ben je er nog niet helemaal uit? Neem de financiële proefrit, deze helpt je bij het maken van een keuze.

Leasen.

Zorgeloos op weg. Jouw totale mobiliteit is in vertrouwde handen.

Voordelen van financieren Help mij kiezenHet gemak van leasen