Bedrijfswagens
Home Zakelijk een auto leasen bij Zijm

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

  Voor de zakelijke rijder is een auto leasen een voor de hand liggende keuze. Omdat je flink wat kilometers op de weg zit, wil je er zeker van zijn dat je het meeste auto voor je geld krijgt. Zijm is de beste keuze voor iedereen die er zeker van wil zijn dat ze veilig en stijlvol rijden.

  Voor een vast bedrag per maand kun je bij ons een auto zakelijk leasen, zonder deze te bezitten. O.a. verzekering, wegenbelasting en reparaties zijn hierbij inbegrepen. Kies jij de leasevorm die bij jou past, dan regelt de leasemaatschappij de rest!

   

  Advies op maat?

  Neem contact op met ons voor deskundig advies op maat. Is koop aantrekkelijk? Of leasing? Wilt u zelf onderhoud regelen of doen wij dat voor u? En welk personeel heeft u dat een zakelijke auto rijdt? Of u nu wagenparkbeheerder bent, directeur van een MKB of ZZP’er.

   

  Neem contact met ons op

  Wat is zakelijk leasen?

  Wanneer je voor je werk veel moet rijden, kan jouw werkgever, of kan jij ervoor kiezen om zakelijk een auto te leasen. Dit kan als zzp’er, als mkb’er, maar ook wanneer je een wagenparkbeheerder van een grotere vloot bent. Bij Zijm kies je uit een ruime selectie auto’s die geschikt zijn voor zakelijk leasen. Denk bijvoorbeeld aan de Passat Comfortline Business. Wij zorgen ervoor dat jij de auto kunt leasen van jouw wensen. Door te kiezen voor zakelijk leasen rijd je een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Hierdoor heb je als ondernemer zekerheid over de kosten en kan je zorgeloos de weg op.

   

   

  Voordelen van zakelijk leasen.

  • Vooraf bepaald maandtarief
  • Geen omkijken naar reparatie en onderhoud
  • Overzichtelijke administratie

   

  Verschillende leasevormen

   

  Full Operational Lease

  Financial Lease.

   

  Bekijk ook:

  Financieren.

  Slim vermogen opbouwen. Een eigen bus tegen een scherp maandbedrag.

  Er nog niet uit?

  Ben je er nog niet helemaal uit? Neem de financiële proefrit, deze helpt je bij het maken van een keuze.

  Leasen.

  Zorgeloos op weg. Jouw totale mobiliteit is in vertrouwde handen.

  Voordelen van financieren Help mij kiezenHet gemak van leasen