Bedrijfswagens
Home Nieuws Zijm bundelt krachten met Vallei Auto Groep en VWPFS
 • Geen producten in je winkelmand.

Image

Bedrijfsontwikkelingen / 2 november 2021

Zijm bundelt krachten met Vallei Auto Groep en VWPFS

  Op 1 november jl. hebben wij officieel onze handtekening gezet onder twee belangrijke overnames. Onze activiteiten als dealer zijn overgenomen door Vallei Auto Groep. Onze lease activiteiten (voorheen Zijm Lease B.V.) en die van Vallei Autolease zijn overgenomen door Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS). We gaan door met een strategische samenwerking met VWPFS onder het label Vallei Autolease. Samen zijn we u nog beter van dienst met persoonlijke mobiliteitsoplossingen, in een groter werkgebied. Eén van de redenen van de overname is het pensioen van Paul en Arjan Zijm. Bert de Kroon is met ingang van 1 november Algemeen Directeur van Vallei Auto Groep én Zijm.

  Wat betekent dit voor u?

  Met onze vernieuwde organisatie zijn we klaar voor de toekomst en alles wat daarin voor u belangrijk is op mobiliteitsgebied. Ook als dat snel verandert. Vanuit 11 vestigingen in de Gelderse Vallei en stadsregio Arnhem-Nijmegen werken we samen aan vertrouwde én vernieuwende mobiliteitsproducten en -diensten.

  Wat niet verandert, is de persoonlijke aandacht die u van ons gewend bent en onze drive om u als klant op nummer één te zetten. Al het personeel blijft werkzaam en uw vertrouwde contactpersonen blijven daarom voor u dichtbij en bereikbaar.

  Over Vallei Auto Groep

  Vallei Auto Groep laat je thuiskomen. Als officiële Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer met vestigingen in Ede, Veenendaal en Wageningen zet het bedrijf een persoonlijk aanpak en oplossing centraal.

  Paul en Arjan Zijm gaan met pensioen, Bert de Kroon neemt activiteiten over.

  We hebben elkaar gevonden op basis van veel gemeenschappelijke waarden en het karakter van een familiebedrijf”, aldus Bert de Kroon, Algemeen Directeur van Vallei Auto Groep en Zijm. “We zijn groter geworden met alle voordelen van dien, maar onze ambitie is groot zijn in klantbeleving en klanttevredenheid”.

  Over Volkswagen Pon Financial Services

  Volkswagen Pon Financial Services is de tweede grootste leasemaatschappij van Nederland. Het biedt zowel de zakelijke als particuliere klant op automotive toegesneden financiële, verzekerings-, lease- en mobiliteitsproducten aan.

  Heeft u een zakelijk of private lease contract bij Zijm Lease dan informeren wij u binnenkort per e-mail over uw persoonlijke situatie.

  Vragen?

  Heeft u vragen omtrent de overname verwijzen wij u door naar de veel gestelde vragen pagina. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan (online) contact op, wij helpen u graag.