Bedrijfswagens
Home Nieuws Huren geeft je als ondernemer de ruimte

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Blog / 24 juni 2020

Huren geeft je als ondernemer de ruimte

  Onzekere tijd?

  Als ondernemer in deze roerige tijden is het lastig om keuzes te maken. Wij kunnen ons goed indenken dat je je afvraagt: “wat gaat het worden”? Trekt de markt weer aan, en zo ja, wanneer dan? Wanneer moet je schakelen en wat moet je dan doen? De komende periode is voor veel ondernemers een onzekere tijd. Toch zijn wij van mening dat uitstellen ook juist een belemmering kan zijn.

  Enerzijds is het een goede keuze om nieuwe medewerkers aan te nemen, zodat de groei van het bedrijf toeneemt. Deze werknemers kunnen jouw bedrijf dan (weer) in een rustiger vaarwater brengen. Anderzijds is het heel logisch dat je je niet vast wilt leggen aan, bijvoorbeeld, een (lang) leasecontract, en dat je nu ook niet direct aan het kopen van een auto denkt voor een medewerker. Kortom, je wilt flexibel zijn. Dit betekent kunnen inspelen op de mobiliteit van de medewerker en inspelen op de vraag en de behoefte qua personeel. Je wilt passend vervoer tot je beschikking hebben als het nodig is en als uitblijft wat je gehoopt had, dan zonder rompslomp weer kunnen bijsturen.

  Flexibele ruimte is eenvoudig te creëren!

  Zonder je vast te leggen aan een lang contract biedt huren je de vrijheid en rust. Vaak zijn de mogelijkheden onduidelijk. Huren kan in vele vormen, van bijvoorbeeld een paar uur tot wel 2 jaar. Van een Volkswagen up! tot en met een Volkswagen Crafter met laadbak en laadlift. Met ruim 500 huurauto’s in onze vloot is er altijd een passende oplossing voor iedere situatie en behoefte.

  Naast dat huren vrijheid en rust biedt, biedt het ook flexibiliteit. Een huurcontract is namelijk zonder boete ieder moment te beëindigen. Vooraf is alles helder en achteraf kom je niet voor verrassingen te staan.

  Huren geeft je de ruimte!

  Een ideale mogelijkheid, zonder risico’s.

  Voordelen van een auto huren

  Zomaar een paar goede redenen om voor huren te kiezen:

  ✓ Inzet vanaf een uur tot maanden

  ✓ Super flexibel: per dag opzegbaar

  ✓ Gunstig tarief

  ✓ Auto afgestemd op jouw voorkeuren en wensen

  ✓ Onze huurauto’s zijn nooit ouder dan 24 maanden

  Is huren duur?

  De vraag die bij vele nu opkomt, is: “Ga ik dan voor deze oplossing de hoofdprijs betalen?” Het antwoord is simpel. Huren is in verhouding een fractie duurder dan leasen. Een leasecontract is echter vrijwel altijd een contract voor meerdere jaren met een beperkte mogelijkheid tot eerder beëindigen. Doordat een huurcontract flexibel is, betaal je alleen als de behoefte er is. Doordat je met het huren van een auto alleen betaalt voor de werkelijke behoefte, en dus niet betaalt voor stilstand, kan het al snel voordeliger zijn dan bijvoorbeeld het aanschaffen van een auto. Bovendien zijn de tarieven voor huren transparant en heb je geen verrassingen achteraf. Huren is inclusief allrisk verzekering en 24/7 pechhulp in heel Europa.

  Kortom, huren biedt kansen.

  Sommige stappen toch durven nemen om het bedrijf verder te ontwikkelen en kansen te benutten. Toch de keus maken om een wat risicovoller project te starten gaat door de mogelijkheid om te huren wat minder stress met zich meenemen.

  Simpel en snel een auto huren!

  Denk je dat het huren van een auto omslachtig is? Dat is het juist helemaal niet. Wij werken met moderne systemen waardoor alles in een mum van tijd geregeld kan zijn. De eerste keer hebben we uiteraard alle bedrijfsgegevens nodig voor een juiste facturatie. Vervolgens is het simpel:

  • Reserveren via e-mail (euromobil@zijm.nl) / website / telefonisch (026-3522745).
  • Je haalt de auto op of wij brengen de auto.
  • Heb je de auto niet meer nodig? Simpel afmelden via e-mail / de website / telefonisch.

  Twijfel je nog? Ons advies is, beantwoord onderstaande vragen met ja of nee:

  • Ik wil flexibel om kunnen gaan met mijn auto’s.
  • Ik twijfel nog steeds of de business wel gaat aan trekken.
  • Na de Coronacrisis zie ik veel mogelijkheden voor mijn bedrijf
  • Ik koop voortaan (nieuwe) auto’s voor mijn medewerkers.

  Als je meer dan één keer ja geantwoord hebt, dan is huren zeker een optie!

  Advies?

  Marco Holtus van Zijm Euromobil, of één van zijn collega’s, helpen jou graag verder in deze periode. Neem eenvoudig contact met ons op via deze link, voor een (persoonlijk) advies of bijvoorbeeld een gezamenlijk nadenken over de mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf. Uiteraard kunnen we ook een (digitale) kop koffie drinken. Zien wij jou (online) snel?

  Zijm Euromobil Autoverhuur