Bedrijfswagens
Home Nieuws T-Roc cabriolet: Volkswagen komt met een open SUV

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Conceptmodellen / 5 maart 2018

T-Roc cabriolet: Volkswagen komt met een open SUV

    • T-Roc cabrio-SUV leverbaar vanaf medio 2020

    Volkswagen introduceert in 2020 een cabrioversie van de T-Roc. Deze nieuwe Volkswagen maakt deel uit van een groot modeloffensief en wordt de eerste open SUV van het merk.

    Meer weten over alle mogelijkheden van de Volkswagen T-Roc?

    SUV’s vormen een belangrijke motor achter de indrukwekkende groei van Volkswagen. Van de nieuwe Tiguan zijn bijvoorbeeld al 720.000 exemplaren afgeleverd en daarmee staat het model in de top tien van de best verkopende auto’s ter wereld. Binnen nu en twee jaar wil Volkswagen zijn SUV-aanbod uitbreiden tot twintig modellen wereldwijd. In 2020 maken SUV’s naar verwachting zo’n veertig procent van alle Volkswagen-verkopen uit. Met de cabriolet op basis van de T-Roc zal het merk nog sterker vertegenwoordigd zijn in de klasse van de compacte SUV’s, een van de snelst groeiende segmenten ter wereld.

    De Volkswagen T-Roc verscheen eind 2017 op de Europese markt en is inmiddels al meer dan 40.000 keer verkocht. De cabrio-variant, die in 2020 op de markt komt, wordt de allereerste cabriolet-SUV in het sterk groeiende compacte segment. Het model zet daarmee de bijna zeventigjarige cabrio-traditie van Volkswagen voort.