Bedrijfswagens
Home Nieuws 5 redenen om de ENYAQ iV zelf te bekijken bij Zijm

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Elektrisch rijden / 29 april 2021

5 redenen om de ENYAQ iV zelf te bekijken bij Zijm

  De ŠKODA ENYAQ iV staat nu bij ŠKODA-dealer Zijm en jij bent van harte welkom! Waarschijnlijk weet je al het een en ander van de elektrische ŠKODA ENYAQ. Je hebt de brochure gelezen, de auto samengesteld met de configurator of de video’s van de Nederlandse autopers bekeken.

   

  Nu komt het moment suprême: de ŠKODA ENYAQ iV in het echt zien!

  Om de ENYAQ iV zelf te ervaren, kun je contact met ons opnemen of simpelweg online een proefrit inplannen. Maar, waarom zou je willen proefrijden? Hier zijn vijf stoere, fraaie en handige eigenschappen van de elektrische SUV die je met eigen ogen wilt bekijken.

  1. Om je te vergapen aan het imposante design

  De ENYAQ iV is een grote auto. Die conclusie zul je zelf ook trekken. Tussen de stoere koplampen zie je de prominente grille. De lamellen zijn gesloten, want de elektrische SUV heeft geen verbrandingsmotor die gekoeld hoeft te worden.

  En moet je die lichtmetalen wielen eens zien! Hij staat standaard op 19 inch en je kunt upgraden tot maar liefst 21 inch. De laatste keer dan je zo’n grote cirkel zag, zaten er vier poten onder en stond je ontbijtbord erop. In combinatie met de scherpe lijnen en harde vouwen is de ŠKODA ENYAQ iV boven alles een krachtige verschijning.

  2. Om de been-, hoofd- en bagageruimte te ervaren

  Neem plaats in de ENYAQ iV en je zult goedkeurend opmerken dat je veel been- en hoofdruimte hebt. Zelfs als je kiest voor het optionele panoramadak, blijft jouw kruin ver van het plafond verwijderd.

  De riante binnenruimte heb je te danken aan het MEB-platform. Bij deze nieuwe bodemplaat voor volledig elektrische auto’s zitten alle accu’s onder de vloer. Opgeruimd staat netjes!

  Dankzij de vlakke vloer kan ook de middelste passagier zijn voeten kwijt. Bovendien bevordert het lage zwaartepunt de wegligging. De kofferbak is groot en heeft een inhoud van 585 tot 1.710 liter.

  3. Om te spelen met ŠKODA’s grootste touchscreen ooit

  Je wijsvinger gaat automatisch naar het centrale touchscreen scherm. Dat is vrijstaand, heeft haarscherpe graphics en toont je allerlei icoontjes waar je op wilt drukken. Met een beeldformaat van 13 inch of 33 centimeter is het ŠKODA’s grootste touchscreen ooit.

  Het staat pontificaal op het dashboard, zodat de bijrijder er ook goed bij kan. Als bestuurder hoef je niet alle pixels te delen: achter het stuur zit een compact maar duidelijk scherm waarop de snelheid, het rijbereik en de navigatie-instructies verschijnen.

  4. Om een beeld te krijgen van de interieurstijlen

  ŠKODA doet iets nieuws bij het samenstellen van de ENYAQ iV: jou laten kiezen uit vijf interieurstijlen. Wat moet je je daarbij voorstellen? Natuurlijk staan er foto’s en beschrijvingen in de prijslijst, maar het is slim om een keer te gaan proefzitten. Vraag aan de dealer in welke interieurstijl je zit en bepaal voor jezelf of je blij bent met die kleuren en materialen. Weet dus dat er vijf variaties mogelijk zijn. Een knoop die je sowieso moet doorhakken is: stof of leer.

  5. Om alle Simply Clever-oplossingen te ontdekken

  Zodra je beseft dat het design, de ruimte en de techniek van de elektrische ENYAQ wel goed zit, ontdek je zijn vele Simply Clever-oplossingen. Zoals het opbergvak voor twee telefoons onder het dashboard, de bekerhouder die is berekend op grote en kleine drankjes en de Jumbo Box tussen de voorstoelen.

  Daarnaast is de auto leverbaar met typische EV-handigheidjes zoals een kabelreiniger, een afwasbare opbergtas voor het laadsnoer en de laadopeningbeschermer. Deze beschermt de laadpoort en de laadstekker tegen regen en sneeuw en voorkomt dat ze vastvriezen.

   

  ENYAQ iV met lage bijtelling of private lease

  Nog een reden om ŠKODA’s eerste elektrische SUV bij Zijm te bekijken, is om het financiële plaatje door te spreken. Laat je informeren over de 12% fiscale bijtelling of over de mogelijkheid om de ENYAQ iV te private leasen.

  Snel rijden? Bekijk dan eens onze voorraad First-Edition modellen. Deze zijn extra compleet uitgevoerd en snel leverbaar.

  Ervaar de ŠKODA ENYAQ iV

  Je weet natuurlijk pas echt hoe de ŠKODA ENYAQ iV rijdt, als je hem zelf hebt geprobeerd. Maak direct een proefrit bij één van onze vestigingen in Nijmegen of Arnhem.

  Meer weten over de SKODA ENYAQ?

  Verkoopadviseur Michel vertelt jou graag meer. Kijk je mee?

  Voor welke uitvoering van de ENYAQ kies jij?

  Image

  ENYAQ 60

  Actieradius tot 390 km*

  • Private Lease vanaf € 599 p/m
  • Laden van 0-100%: 6 uur, 45 minuten
  • Snelladen van 5-80%: 42 minuten*
  • Accucapaciteit (netto): 58 kWh
  • Standaard met navigatiesysteem incl. infotainment online (3 jaar)
  • Beschikbaar met diverse optiepakketten
  • Private lease
  Image

  ENYAQ 80

  Actieradius tot 537 km*

  • Private Lease vanaf € 699 p/m
  • Laden van 0-100%: 7 uur, 30 minuten
  • Snelladen van 5-80%: 38 minuten*
  • Accucapaciteit (netto): 77 kWh
  • Beschikbaar met diverse optiepakketten
  • Standaard met navigatiesysteem incl. infotainment online (3 jaar)
  • Standaard chromen accenten in exterieur
  • Parkeersensoren voor & achter
  • Multifunctioneel verwarmbaar tweespaaks stuurwiel inclusief paddels
  • Drive mode select
  • Private lease

  Standaard garanties op jouw ENYAQ iV

  8 jaar garantie op de accu
  Tot 6 jaar onderhoud inclusief
  2 jaar garantie op de hele auto
  Op de hoogvoltaccu in de ENYAQ iV heb je maar liefst 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers). Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de accu. Laat reparaties en onderhoud altijd uitvoeren door een gespecialiseerde ŠKODA monteur. Zo ben je verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.De ENYAQ iV wordt standaard geleverd met tot wel 6 jaar onderhoud, waarbij de auto op alle belangrijke punten wordt gecontroleerd. Het onderhoud bestaat uit een inspectieservice, het vervangen van de pollenfilter en het verversen van de remvloeistof. Ook voeren we gelijk een APK uit als het nodig is. Zo houd je je ENYAQ iV zo lang mogelijk als nieuw.Op elke ŠKODA zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerbeperking. Voorwaarde hierbij is wel dat je je de ENYAQ iV volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden.

   

   

  * Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Het trekgewicht van de ENYAQ iV verschilt per accuversie en motorisering. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.

  ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 mei 2021, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

  Keurmerk Private Lease