Bedrijfswagens
Home Nieuws Elektrisch rijden: welke elektrische modellen zijn er?

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Elektrisch rijden / 1 mei 2020

Elektrisch rijden: welke elektrische modellen zijn er?

  De tijd van de elektrische auto is aangebroken. Langzamerhand waagt de autowereld zich aan de volledig elektrische auto of de hybride auto. Elektrisch rijden heeft immers veel voordelen. Een elektrische auto maakt geen gebruik van fossiele brandstof, is voordelig in gebruik, vergt weinig onderhoud en is vrijgesteld van wegenbelasting. Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Audi bereiden zich voor op de elektrische toekomst. Maar welke elektrische en hybride modellen zijn er? En wat betekent dit voor elektrisch rijden?

   

  Maak kennis met de elektrische modellen van Volkswagen

  Volkswagen maakt elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. Volkswagen is begonnen met de e-Golf en e-up!, maar binnenkort kun je daar ook de ID. modellen bij optellen. Stuk voor stuk innovatieve en vernieuwende modellen. Gewone Volkswagens, maar dan elektrisch. Wat wil je nog meer? Bekijk hieronder de nieuwste generatie elektrische Volkswagens.

  Maak kennis met de elektrische modellen van SEAT

  SEAT is begonnen met het introduceren van de Mii electric, maar bereidt zich verder voor op haar elektrische toekomst met verschillende elektrische modellen. Bekijk hieronder de nieuwste generatie elektrische SEAT’s.

  Maak kennis met de elektrische modellen van ŠKODA

  De ŠKODA CITIGOᵉ iV is de eerste volledig elektrisch stadsauto van ŠKODA. Inmiddels breidt ŠKODA uit met haar volledig elektrische SUV: de ŠKODA ENYAQ.

  Interesse in elektrisch rijden?

  Voor welk elektrisch model ga jij? Bekijk onze voorraad elektrische auto's. Dat betekent snel rijden in jouw nieuwe auto!

  Maak kennis met de elektrische modellen van Audi

  Elektrische auto’s en laadpalen worden steeds meer onderdeel van het straatbeeld. Elektrisch rijden is de toekomst. Ook voor Audi.

  Hybride rijden

  Het beste van twee werelden met een plug-in hybride, maar wat is dit precies?

  Subsidie elektrisch rijden

  Om elektrisch rijden voor particulieren aantrekkelijker te maken, voert het kabinet zeer waarschijnlijk vanaf juli 2020 een aanschafsubsidie in op elektrische auto’s. Particulieren kunnen deze subsidie aanvragen vanaf 1 juli 2020 bij de aanschaf van een elektrische auto of bij privé leasen. Lees hier meer over de voorwaarden voor deze subsidie.

  Meer weten over elektrisch rijden?

  Lees meer over elektrisch rijden, de bijtelling, elektrisch private leasen en de actieradius van elektrisch rijden.

  Image

  12 maart - 31 december 2020

  Happ E-family: ontdek onze elektrische modellen

  Elektrisch rijden iets van de toekomst? Zeker niet. Ook nu kun je al rijden in een volledig elektrische Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. Ga jij bijvoorbeeld voor de Volkswagen e-Golf, ID.3, Audi e-tron, SEAT el-Born of ŠKODA ENYAQ? Deze duurzame en innovatieve manier van mobiliteit heeft veel voordelen. Ken jij ze al?

  Bekijk de actie

  Dit blogartikel was actueel op datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit blogartikel kunnen geen rechten worden ontleend.

  * Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.