Bedrijfswagens
Home Nieuws Hoe kan ik mijn elektrische auto thuis opladen?

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Elektrisch rijden / 5 augustus 2020

Hoe kan ik mijn elektrische auto thuis opladen?

  Met een elektrische auto ben je niet meer gebonden aan tankstations om de weg op te kunnen. Een elektrische auto laad je op via een laadpaal. Er zijn diverse laadmogelijkheden voor een elektrische auto. Kun je een elektrische auto thuis opladen? En hoe werkt dit dan? In dit blogartikel vertellen we jou meer over elektrisch rijden en de mogelijkheid voor een laadpaal thuis.

  Elektrisch rijden: een laadpaal thuis

  Met een elektrische auto kun je laden bij één van de tienduizenden openbare laadstations, maar nog makkelijker is een eigen laadpaal voor je deur. Zo ben je altijd verzekerd van een vrij laadpunt.. Heb je een oprit, tuin of garage? Dan is de laadpaal zo geïnstalleerd. Woon je in een appartement zonder vaste parkeerplaats? Ook dan zijn er andere opties voor jou. Je kunt dichtbij huis een openbaar laadpunt aanvragen in de gemeente waar je woont. Openbaarladen.nl helpt je hierbij.

  Een laadpaal thuis aanvragen

  Een laadpaal aanvragen, kost niet veel tijd. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Er wordt bijvoorbeeld gekeken of je de laadpaal wilt kopen of deze op wilt laten nemen in je zakelijk- of private leasecontract (mits je voor leasen kiest natuurlijk). Wanneer je de keuze hebt gemaakt, geven wij je wensen door aan een gespecialiseerde partij. Zij regelen het gehele aanvraagtraject, van offerte tot installatie. Voor je het weet, staat jouw laadpaal voor de deur. Als je jouw laadpaal laat opnemen in je leasecontract,wordt het laadpunt gedurende de contracttermijn volledig afgeschreven.

  Wat kost een laadpaal voor thuis?

  Laadpalen zijn er in allerlei vormen, maten en prijzen. Via Shuttel, een gespecialiseerde partij voor laadmogelijkheden, kun je een laadpunt voor thuis aanschaffen (vanaf € 1.270,-). Zij regelen dan het plaatsen en installeren voor je.

  Heb je vragen over het laden van jouw elektrische auto?

  Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

  Waar laad jij op?

  Een elektrische auto thuis opladen: ja of nee?

  Kortom, een elektrische auto thuis opladen kan via een eigen laadpaal op jouw oprit. Via onze verkoopadviseurs en Shuttel kun jij alles regelen rondom laden en mobiliteit. In één klap heb je dan jouw laadpunt van Shuttel geregeld. Maar zelfs als je die ruimte niet hebt, om een laadpunt thuis op eigen terrein te hebben, is een elektrische auto dichtbij huis opladen mogelijk. Je kunt namelijk dichtbij huis een laadpunt aanvragen in de gemeente waar je woont. Deze laadpaal is dan niet jouw eigendom, maar het geeft je wel de mogelijkheid om makkelijk dichtbij huis jouw auto op te laden.Bovendien zijn er genoeg andere (openbare) laadpunten waar jij jouw elektrische auto kunt opladen. Zo kun jij altijd onbezorgd op weg ;).

  Meer weten over elektrisch rijden?